Грінфорт АХ 900: переваги препарату

04.07.2016

         Одними із найбільш важливих технічних культур в усьому світі вважаються соя, кукурудза та соняшник. Спектр використання продукції, отриманої з них, надзвичайно широкий, вона має цінність як для харчової промисловості і тваринництва, так і для виготовлення лаків і фарб, і навіть для виробництва деяких ліків. Всі три вказані сільськогосподарські рослини досить успішно вирощуються на українських полях. Наші аграрії реалізують свою продукцію і на внутрішньому ринку, і закордон. Проте, щоб отримати високі урожаї сої, кукурудзи та соняшника, необхідно прикласти зусиль, особливо це стосується їхнього захисту від шкідників, вірусних та грибкових хвороб і небажаної рослинності. Остання взагалі вважається ворогом номер один для посівів даних культур, адже здатна скласти серйозну конкуренцію за вологу, світло, поживні речовини тощо.

         Ґрунтовий гербіцид Грінфорт АХ 900

         Аграрний сектор вже давно знає, що для знищення бур’янів серед посівів технічних культур найкраще застосовувати ґрунтові гербіциди, тому що вони є відносно безпечними та високоефективними. До даної категорії хімічних засобів і відноситься Грінфорт АХ 900 – пестицид з лінійки торгової марки Грінфорт, яка належить українській компанії «Украгроком». Цей препарат надійно контролює однорічну злакову та дводольну рослинність, наприклад, пальчатку, плоскуху звичайну, просо, різновиди мишію, грицики звичайні та багато інших. В основі Грінфорт АХ 900 – діюча речовина ацетохлор, яка є однією з найбільш відомих та розповсюджених в усьому світі.

         Переваги даного гербіциду:

  1. Допомагає ефективно контролювати більш ніж 200 різновидів рослинності. Особливо це важливо у випадку бур’янів, яких вкрай важко позбутись механічним способом обробітку.
  2. Сприяє підвищенню урожайності сої, кукурудзи та соняшника.
  3. Завдяки прекрасній результативності вважається економічно вигідним гербіцидом, адже допомагає сільгоспвиробникам економити на зарплаті тим працівникам, що мали б проводити механічну прополку посівів, та на паливно-мастильних матеріалах для транспорту.
  4. Використовуючи даний препарат, можна бути упевненим в тому, що всі необхідні весняні сільгоспроботи пройдуть вчасно, згідно графіка.
  5. Дозволяє зберегти надважливу вологу землі та не порушує цілісність її родючого прошарку.
  6. Забезпечує високу тривалість захисного впливу.
  7. Цілком безпечний для екосистеми, тварин та людського здоров’я.
  8. Протягом вегетаційного періоду у культур повністю розпадається у ґрунті, а тому не має негативного впливу на послідуючі сільськогосподарські рослини у сівозміні.