Автозапчастини з Польщі допоможуть економити на ремонті Вашого авто

12.12.2016

Автомобіль — це не розкіш, а засіб пересування. Маючи автомобіль, ми можемо набагато швидше вирішити безліч питань. Також завдяки автомобілю перед нами відкриваються необмежені можливості подорожей. І не обов’язково їхати за кордон. В Україні також є багато місць, які варто відвідати. Але, кожен власник автомобіля також знає, що навіть найсучасніша машина, вимагає регулярного техогляду. Після проведення техогляду виникає необхідність в заміні запчастин, ціна яких часто досить висока. І тут виникає питання: «Де купити або замовити автозапчастини за доступною ціною?». Ті, хто вже неодноразово зустрічався з цим питанням і вивчив ринок автотоварів, можуть дати хорошу пораду: «Вигідно можно замовити автозапчастини з Польщі». Якщо ж у Вас немає можливості самостійно поїхати за запчастинами, або вантаж занадто великогабаритний для Вашого транспорту, то завжди можете скористатися послугами компанії «Best Express».

Чому купити автозапчастини в Польщі і скористатися доставкою від «Бест Експрес» — це зручно

  1. Простота в оформленні замовлення. Все, що потрібно — це вказати співробітникам компанії, моделі автозапчастин, які Вас цікавлять. А питання викупу менеджери компанії візьмуть на себе. Якщо ж Ви самостійно оформляєте покупку, то співробітники «Бест Експрес» нададуть Вам адресу доставки в Польщі, яку Вам необхідно буде вказати при оформленні покупки.
  2. Надійність та цілісність замовлених автозапчастин. За замовлені Вами автозапчастини з Польщі відповідальність бере на себе компанія. Ви можете бути впевнені, що отримаєте своє замовлення в цілості й схоронності.
  3. Обробка замовлень виконується в найкоротші терміни. Як тільки товар прибуде на склад, який знаходиться в Польщі, він відразу ж буде відправлений в Україну в міста Львів, Київ, Харків, Одеса, Дніпро та інші. Питання з перевезенням автозапчастин через митний контроль компанія бере на себе.
  4. Недорога вартість послуг. Ціна доставки нижча, ніж у конкурентів. Відгуки клієнтів показують, що часто замовити автозапчастини з Польщі навіть з оплатою за доставку вигідніше, ніж купити їх в Україні.

Кого зацікавить доставка автозапчастин з Польщі

Така пропозиція буде також вигідною і цікавою власникам магазинів автотоварів та станцій техобслуговування. Компанія «Вest Еxpress» займається і оптовими поставками замовлень та вантажів. Якщо Ви хочете замовити на опт автозапчастини з Польщі, то ми станемо надійним партнером у Вашому бізнесі.