Приватний дитсадок у Києві: розвинення здібностей та індивідуальний підхід до виховання

17.05.2017

Трирічного малюка батьки намагаються віддати у дитячий садок з різних причин. Для когось це єдиний спосіб залишати дитину під наглядом, поки працюєш. Хтось вважає, що ранішня соціалізація допоможе у подальшому дитині призвичаїтися до школи, колективу. Дехто вважає, що у дошкільних виховних закладах з дітьми працюють кваліфіковані фахівці, тому вдається швидше виявити творці здібності та загалом потенціал дитини.

Потрапляючи до дитячого садка, малеча дійсно стає більш адаптованою, ніж така, що до шкільного віку залишалася під опікою виключно батьків. Навіть, незважаючи на те, що певний проміжок часу дитині потрібна «акліматизація», більшість батьків все ж вважають за необхідне віддавати малюків у дитсадок.

Однак є певна проблема, адже на всіх бажаючих місць у таких закладах може не вистачати. Гостро відчувається ця проблема у селищах, маленьких містах та густозаселених спальних районах великих міст. Натомість, державним та комунальним закладам є альтернатива – приватні. Ось, наприклад, як такий київський приватний дитячий садок — www.sadochok.net.ua.

Що відрізняє приватний дитсадок від просто дошкільного виховного закладу? По-перше, якість педагогічного складу. Вихователі, що працюють від душі, залишають у маленьких відвідувачів тільки найкращі спогади. Професіонали знають, як дати раду малечі з різними характерами, вподобаннями та здібностями, як приділити усім максимум уваги, зайняти чимось цікавим, вберегти від можливих негараздів. Тобто до кожного дитинча знайдено індивідуальний підхід.

По-друге, унікальні навчально-виховні програми та сучасні методики виховання дошколят. Як вже зазначалося, у кожної дитини є унікальний набор здібностей, які можна і потрібно розвивати повсякчас. Для кожного віку розроблено відповідні програми. Так само, як і обирається методика з огляду на індивідуальні особливості розвитку маленької людини.

По-третє, досвід. Якщо заклад працює вже не один рік, може похизуватися досягненнями, а з його стін вийшли вже кілька груп вихованців, можна сказати, що якість перевірена часом. Тим більше, що дитсадок приватний, тобто, якщо не було б попиту на послуги, не було б і самого закладу.

Контактну інформації про заклади у складі приватного дитячого садка «Країна Дитинства» дивіться на https://www.sadochok.net.ua/contacts/. Так само, як й іншу інформацію за темою.