Водяна тепла підлога: вигідно, зручно і практично!

04.07.2017

Настання холодів, так само як і непогожі вогкі дні і ночі, не принесуть власникам будинків і квартир ніяких незручностей, якщо в будинку є водяна тепла підлога. Це ціла продумана система, яка дарує відчуття комфорту і тепла, дозволяє зігріти житло або офісне приміщення, а також подарувати комфорт всім домочадцям. Саме така система активно приходить на зміну системам опалення, оскільки дозволяє при мінімальних енерговитратах забезпечити комфортні умови для проживання.

Незаперечні переваги водяної теплої підлоги

Безперечні достоїнства, якими може похвалитися водяна тепла підлога, високо цінується власниками квартир і громадських закладів. До зазначених користувачам достоїнств можна сміливо віднести:

  • Суттєву економію — використання саме вбудованої системи опалення дозволяє скоротити витрати на електроенергію. Показники економії можуть досягати 20-30% від стандартних значень (які встановлюються при використанні класичної системи опалення). Домогтися таких результатів вдається через температуру теплоносія (вона досягає 30-50 градусів). Рівень економії може досягати і зовсім 50-60%, якщо доводиться опалювати приміщення з великою площею і стелями до 2,5 метрів.
  • Безпека — система водяного теплої підлоги передбачає використання небезпечних речовин або обладнання. Особливо це цінується турботливими батьками, яким потрібно ліквідувати небезпеку травмування свого маленького дитини.
  • Максимальний комфорт — в залежності від встановлених показників в кімнаті вдається домогтися показника температури повітря в +18 — +22 градусів. Це оптимальні показники, які необхідно підтримувати для комфортного життя і роботи.
  • Естетика — відсутність видимих ​​елементів системи опалення дозволяють не тільки перетворити простір, але і використовувати на свій розсуд вільне місце. Немає перешкод у вигляді радіаторів, які часто ховають для підтримки естетичного вигляду за декоративними панелями.

Довіряти монтаж системи слід виключно професіоналам, які не тільки розрахують необхідну кількість матеріалів, але також правильно монтують елементи мережі. Грамотно спланована і продумана система буде працювати безвідмовно, вона довговічна і безпечна, не має некрасивих виступаючих елементів. Встановити теплі підлоги можна як в багатоповерхівці, яка підключена до централізованої мережі, так і у власному приватному будинку.