Стоматологічний центр в Києві із цілодобовим обслуговуванням

26.07.2017

Стоматологічні захворювання належать до групи специфічних хвороб, що можуть виникнути у будь-якої людини у будь-якому віці. Тому фахівці радять, щоб зберегти щелепу, треба змалечку приділяти достатньо уваги гігієні ротової порожнини, здоров’ю зубів та ясен. Окрім домашніх процедур передбачене систематичне відвідувати лікаря для проводження профілактичних та лікувальних засобів.

Зубний біль один з найнестерпніших. І мало що з сучасних ліків може повноцінно втамувати його. Пігулки, виполіскування лише на деякий час ліквідують больовий синдром. А потім все повторюється знову, та ще з більшою інтенсивністю. Людина буквально не знаходить собі місця, коли в неї розболілися зуби. І першою професійну консультацію має надати терапевтична стоматологiя, до послуг якої входить профілактичне та терапевтичне лікування:

  • видалення;
  • ремінералізуюча терапія;
  • лікування карієсу;
  • усунення дефектів посмішки;
  • пломбування;
  • парадонтологічне лікування;
  • реконструювання;
  • косметичні та гігієнічні процедури тощо.

А от у більш складних випадках використовується хірургічна стоматологія. Тут вже передбачене серйозне втручання у структуру щелепи, що може торкнутися не тільки видалення зубів, а й кісткових утворень. До цієї галузі належить імплантологія. А от ортопедична стоматологія передбачає різні види зубопротезування.

Шукаєте якісну стоматологічну клініку в Києві? Медичний центр Остеон-Дентіс – саме той заклад, де вам допоможуть. Одна з переваг лікувального центру – цілодобове обслуговування. Отже, у будь-який час, якщо нестерпний біль не дає вам нормально почуватися, мерщій записуйтеся на прийом. Тут працюють висококласні лікарі. Використовується найсучасніше обладнання. Приміщення повністю укомплектовані лікарняним устаткуванням та відповідним набором медикаментозних засобів. Ще одна відмінна риса організації – надання клієнтам можливості оформити поліс медичного страхування. Хто знає, що далі буде, які негаразди зустрінуться на шляху. А тут все честь по честі.

До речі, тут також є дитяче відділення. З малечею так важко впоратися, коли в неї зубки болять. Якщо ви вважаєте, що молочним зубам не потрібний професійний догляд, то дуже помиляєтесь. Адже від здоров’я молочних зубок дитини надалі залежить здоров’я кореневих.

Попередній запис передбачений по телефону. Доступні різні оператори.