Вид на проживання: отримання документа

02.02.2018

Посвідка на постійне проживання — це такий документ, який засвідчує особу іноземного громадянина або ж особу без громадянства. Він підтверджує отримання ним дозволу на подальше проживання в нашій країні на постійній основі. Щоб отримати постійний вид на проживання в Україні, потрібно, в першу чергу, отримати відповідний дозвіл на імміграцію.

Вид на проживання: отримання документа

Щоб стати володарем такого документа, потрібно дізнатися, як оформити посвідку на проживання в Україні. Найпоширеніші підстави на те, щоб отримати дозвіл на імміграцію в Україну: шлюб з українським громадянином понад два роки, наявність українського громадянства у батьків і дітей іноземця, наявність права на покупку українського громадянства, пов’язаного з територіальним походженням.

Тим іноземцям, які знаходяться десь за межами держави, для того щоб в’їхати, потрібно спочатку отримати дозвіл на подальшу імміграцію. Вартість такої послуги залежить від певних обставин. Але орієнтовний розмір оплати і терміни надання такої послуги визначаються і ретельно обговорюються під час укладання договору.

Оформлення має велику кількість переваг. Іноземець або ж особа без громадянства можуть без будь-яких перешкод у будь-який момент прибути на територію країни взагалі без візи. А терміни при цьому не обмежуються короткостроковим перебуванням на її території. Немає ніяких обмежень щодо отримання дозволу на застосування праці іноземного громадянина, якщо офіційно працевлаштуватися в Україні. Якщо в наявність у Вас ПМЖ, Вам не доводиться витрачатися на медичну страховку, на консульський збір, які є обов’язковими для осіб без громадянства та іноземців, які в’їжджають на Україну. Зберігаючи громадянство своєї країни, і володіючи ПМЖ, іноземець виступає резидентом України. До нього застосовуються ставки оподаткування податків і пільги, які передбачаються для наших громадян. У новому порядку введені жорсткі терміни подачі документів. І санкції в разі їх недотримання тепер більш суворі.

Наявність документа про постійне дозволі на проживання на території України відкриває шлях до можливості отримання українського громадянства на майбутнє. Тільки кваліфікована допомога дозволить уникнути проблем, які пов’язані з оформленням дозволу на проживання, а також узаконити перебування в Україні для іноземців.

Джерело: legalsol.biz