Як працює smart battery case для Айфон

11.05.2018

Всім відомо, що Smart Battery Case був спеціально створений для iPhone саме для моделей 6s і 6. У ньому все бездоганно відповідає формі і функціональним особливостям яблучного смартфона. Всередині у кейса м’яка мікро фіброва підкладка для захисту гаджета, зовні — міцний еластомірний матеріал, який зможе захистити гаджет від пошкоджень. Силікон покриває поверхню чохла, тим самим забезпечуючи і захист від ковзання, а також робить її досить приємною для дотиків.

Аксесуар має можливість заряджати відразу і телефон, і власну батарею. Для цього достатньо просто натиснути кнопку і почати зарядку. Наявність додаткової батареї забезпечує ще більше можливостей для спілкування. Це плюс більше 25 годин, а також для інтернету ще плюс 18 годин, стільки ж для музики і відео.

Якщо вставити Айфон в Battery Case, то відразу з’явиться індикатор батареї із зазначенням залишку енергії на екрані блокування або центрі повідомлень. Переваги такого аксесуара ще в тому, що він здатний підтримувати різні девайси, має роз’єм Lightning і може використовуватися також для док-станцій.

Навколо Cмарт баттери кейс було чимало всяляких суперечок, і всі вони стосувалися розміщення акумулятору. Адже він розташований по всій задній частині, створюючи невелику опуклість, яку відразу ж назвали горбом. Але після деякого часу експлуатації практично всі користувачі відзначили прекрасні робочі характеристики цього чохла. Горезвісний горбик, про який так багато говорили, вже дискомфорту не викликає. При цьому він досить зручно розташовується в долоні. До того ж, смартфон розташований в кейсі дуже щільно, прилягає компактно, без люфтів і тому можливість того, що проникне раптом волога або пил виключається.

У чому ще відмінність цієї моделі кейса. У тому, що у нього є вбудовані антени для посилення і підвищення якості прийому сигналів. Тому користувачі не відчують ніяких недоліків. Ще одним плюсом можна назвати те, що він має роз’єм Lightning. Тому можна буде заряджати аксесуари і сам телефон без перешкод.

Звичайно розробники ще подбали і про те, щоб якість звуку, який йде з динаміка і сигнал з мікрофона не постраждали. У аксесуара на передній стороні є спеціальне пристосування, яке проводить звук з динаміка. Тому користувачі зможуть відмінно чути все, що їм говорить співрозмовник.

IPhone за допомогою цього чохла буде заряджатися трохи більше години, а сам аксесуар витратить близько двох годин на те, щоб заповнити запаси енергії свого акумулятора. На вибір пропонується два варіанти кольору — сірий і білий, і тому можна вибрати собі зручну модель.

Якщо виникли труднощі в тому, який обрати чохол Smart Battery Case для свого IPhone, можете звернутись до нашого магазину www.ukrtehnica.org.ua. Ми порадимо, яку модель краще обрати та проконсультуємо по питанням експлуатації.