Рятуємо планету: Українські IT-шники запустили безпаперовий челендж

25.10.2018

Доки ви робите cелфі на тлі барв листопаду, мінімум одне дерево загине заради метрового стосу паперових рахунків, кореспонденції, звітів та договорів. Майже половина до вечора опиниться в офісному кошику, не проживши навіть доби. І ви цього не помітите. Таке споживання зовсім скоро коштуватиме нам планети!

Провідні компанії по всьому світу активно «оцифровують» бізнес-процеси заради порятунку зникаючих лісів і, хочеться вірити, що Україна не залишиться в аутсайдерах.

Тому сьогодні, у Всесвітній День без паперу (World Paper Free Day), команда популярного в країні продукту електронного документообміну M.E.Doc ініціює всеукраїнський челендж «Колір настрою – ЗЕЛЕНИЙ!». Своєю акцією закликає кожного перейти з «темного» на «зелений» бік, і якщо не відмовитися повністю, то хоча б скоротити використання паперу.

Тим більше, що сучасні технології пропонують для цього безліч рішень – від мобільних додатків і електронної бухгалтерії до «зелених офісів» та еко-френдлі бізнесів.

Аби взяти участь у челенджі, достатньо поділитися своїм безпаперовим досвідом з партнерами, клієнтами та аудиторією в соцмережах із хештегом #Безпаперу на сайтах або в ЗМІ.

На підмогу вашому натхненню команда зняла позитивний відеоролик із життя в M.E.Doc, який на 100% — творчість співробітників розробника.

«Ми ініціювали всеукраїнську акцію не просто через те, що створювати культуру безпаперового документообігу в Україні – наша щоденна робота. А тому, що щиро віримо: використовуючи IT-технології у повсякденному житті й у бізнесі, ми даємо собі та нашій планеті другий шанс», поділилася СЕО компанії Олеся Білоусова.

Підтримати безпаперову акцію «Колір настрою – ЗЕЛЕНИЙ!» може кожен. Найбільш соціально відповідальних та активних розробники заохотять «зеленим» призом від M.E.Doc.

Стати учасником челенджу можна у три кліка:

  1. Перейдіть, будь ласка, за посиланням, а ще це буде в Instagram — @medoc_software.
  2. Поділіться постом на своїй сторінці в Facebook та тегайте нас в Instagram.
  3. В коментарі до посту з відео розкажіть, від чого особисто ви готові відмовитись у День #Безпаперу (можна проілюструвати відповідь фото або відео).

Час створювати свій зелений настрій! Think before you print.