Партнерська програма Travelbook.ua: заробляй з нами!

26.11.2018

Travelbook.ua пропонує долучитися до партнерської програми, яка орієнтована на те, щоб поширювати білети на поїзд. Це допоможе розширити цільову аудиторію ресурсу. Пропонується приєднатися до декількох партнерських напрямків:

  • просування через веб-сайти;
  • співробітництво з туристичними компаніями, касами продажу білетів, різноманітними агентствами;
  • корпоративними клієнтами.

Кожен із напрямків орієнтований на взаємовигідні партнерські стосунки через послуги для того, щоб поширити білети на поїзд. Головний ухил зроблено на користь інтеграції програмного забезпечення з вашими ресурсами.

Види інтеграції для партнерів

Залежно від особливостей співробітництва, вбудоване забезпечення розподіляється по цілям та завданням, на які розрахована співпраця:

Модуль Travelbook – найлегший і найпростіший спосіб для партнерів. Комісія у розмірі 50% від загальної суми отриманої вигоди за результатами проданих білетів буде ідеальним варіантом для інтеграції у веб-сайт. Установка можлива упродовж доби. Кошти виплачуються раз в місяць з видачею всіх бухгалтерських документів.

API Travelbook – більш досконалий інструмент, який буде корисним для того, щоб купити квитки на поїзд за допомогою агентств, туристичних компаній і кас продажу білетів. За наявністю команди розробників, його можна інтегрувати протягом місяця. Він дозволяє оформлювати білети за передплатою (депозит). Ви самостійно контролюєте кількість білетів залежно від прорахованого об’єму продаж. Наприкінці місяця надається необхідна документація (розрахунки) з вказаною кількістю прибутку. АРМкасир – найбільш зручний варіант для того, щоб придбати квитки на поїзд. Оформлення документів відбувається через наш сайт і можливість придбання білетів з’являється зразу після підключення послуги. Початок діяльності у якості партнера стане можливим після реєстрації на сайті і підписання відповідного договору про співробітництво.

Чому варто почати?

Travelbook.ua пропонує вигідні умови, безкоштовне ПО, інформацію суми прибутку для повного контролю над ситуацією і своїми доходами. Всі варіанти взаємодії доступні для підключення і отримання додаткового джерела доходу. Цілодобова консультація щодо встановлення програм, можливість встановлення персональної регульованої комісії за посередництво і багато іншого роблять співробітництво з нами легким, зручним і вигідним. Ми чекаємо саме на вас!

Детальніше тут — https://travelbook.ua/uk/partnership/.