Будматеріали для будинка мрії

30.11.2018

Мрія про власний будинок не така вже й недосяжна, якщо підійти до питання зі знанням справи. Сформулювавши чіткий план дій можна приступати до його реалізації. Визначившись з місцем розташування і озброївшись проектом і кресленнями можна приступати до будівництва. І тут важливим питанням залишається тільки одне. Де придбати всі необхідні будматеріали? Щоб не бігати по магазинах і не просиджувати годинами перед монітором в пошуках потрібних товарів, варто заглянути в maximuscentr.com.ua — маркетплейс, де можна придбати відразу все.

Інтернет магазин «Максимус центр» — це максимальне рішення з питань придбання будматеріалів. В асортименті маркетплейса знайдуться матеріали для зведення основних конструкцій, покрівельних робіт і декоративного оформлення.

Чому варто вибрати «Максимус Центр»:

  • широкий асортиментній ряд;
  • постійно діючі знижки;
  • комфортна доставка і оплата;
  • професійне консультування.

Компанія «Максимус Центр» має великий досвід роботи і співпрацює з провідними виробниками будівельних матеріалів. Вибір товарів дозволяє здійснити будівництво будь-якої складності, починаючи від заснування і закінчуючи декоративним оздобленням. В асортименті маркетплейса є теплоізоляційні і звукоізоляційні матеріали, водостічні конструкції. За допомогою сайдинга Cedral фасад буде оформлений в індивідуальному стилі. Широкий вибір лакофарбових виробів і штукатурки допоможуть створити неповторний шарм внутрішнього оздоблення будинку.

В інтернет магазині «Максимус Центр» діють акції та знижки на найбільш ходові товари. Це дозволяє значно заощадити кошти, а потім витратити їх на милі серцю речі, які і створюють затишок в домі.

Матеріали доставляються в усі регіони України партнером магазину — логістичною компанією «Нова пошта». Також можливий самостійний вивіз товару зі складу компанії або адресна доставка у Львові та області.

Оплачувати можна як готівковим так і безготівковим шляхом. При оформленні замовлення видається рахунок-фактура і товарний чек.

Команда професійних співробітників завжди зможе допомогти у виборі матеріалів. Фахівці підрахують кількість і загальну вартість будматеріалів і дадуть експертну консультацію.