Три переваги котлів тривалого горіння

06.12.2018

До сих пір вважаєте, що використання доступної сировини замість газу чи електроенергії – це щось із розділу фантастики? Наша компанія пропонує твердопаливні котли тривалого горіння купити за вигідною ціною і з можливою компенсацією до 35%. Замість газу та електроенергії ці пристрої споживають доступну сировину – вугілля, дрова, пеллети, брикети та навіть сміття. При цьому, тривалість горіння заслуговує уваги. Завантаження якісного палива подарує тепло до трьох діб. Сировина середньої якості гарантуватиме комфортну температуру понад 30 годин. Використання сміття зможе подарувати тепло на добу. Щоб дізнатись більше, прочитайте керівництво користувача від виробника.

Переваги котлів тривалого горіння:

  1. Автономна робота до 72 годин. Завантажте якісну сировину – і не переживайте більше ні про що. Для продовження ресурсу роботи пристрою бажано чистити топку приблизно раз на тиждень.
  2. Незалежність від первинної енергії. Для своєї роботи побутові моделі не потребують підключення до газу взагалі. Вони отримують тепло зі спалення дров, вугілля та іншої сировини.
  3. Можлива установка у будинках різної площі. Ми пропонуємо моделі, котрі здатні опалювати будинки від 100 до 650 кв. м. Всі деталі запитуйте у наших менеджерів із продажу.

Наше обладнання потребує мало ресурсів, а пропонує багато переваг. Саме тому твердопаливні котли тривалого горіння купити в компанії «Завод Котлів» мріє кожен третій українець. Приєднайтесь до числа щасливчиків, які вже користуються енергоефективним обладнанням. Зателефонуйте нам за номером: +38(067)920-01-00. Наші менеджери приймають заявки до 18:00.

Про програму IQ Energy

Щоб кількість прихильників енергоефективного опалення збільшувалась, ЕБРР розробив спеціальну пропозицію. IQ Energy – це унікальна програма, умови якої передбачають надання компенсації до 35% тим, хто встановив твердопаливне обладнання. Єдина умова полягає у тому, що котел має бути включений до переліку продуктів із Каталогу Технологій. Туди внесені моделі, котрі пропонують на 20% більше тепла, ніж середньо ринкові зразки.

Як отримати компенсацію?

Програма передбачає купівлю котла одним платежем чи у розстрочку. Запитуйте деталі про вашу можливість зекономити у наших менеджерів за телефоном: +38(050)506-01-00. Представники торгового дому допоможуть знайти відповіді на ваші складні питання.

Чому треба купувати в «Заводі котлів»?

Головна перевага котлів тривалого горіння зрозуміла вже із назви даного типу обладнання. Пристрої довго підтримують тепло та працюють без збоїв.

Щоб покупка була максимально вигідною, довіряйте лише перевіреним партнерам. Компанія «Завод Котлів» пропонує обладнання від Віхлач, Петлакс, Стропува або Кронас. Ці виробники уже проявили себе в різних ситуаціях, а тому можуть вважатися лідерами вітчизняного ринку.

Чому ми?

  • пропонуємо твердопаливні котли тривалого горіння купити зі знижкою в день заявки;
  • безкоштовно довеземо ваше замовлення до кінцевого пункту призначення;
  • надаємо заводську гарантію та рекомендації щодо установки та використання;
  • знаємо, що наші твердопаливні котли пропрацюють у вас десятиліттями;
  • обіцяємо надати сервісне обслуговування за гарантійним талоном від керівника.

Не очікуйте зниження тарифів та інших нереальних речей. Потурбуйтесь про своє тепло та фінансовий комфорт вже сьогодні. Дивіться товари на сайті: http://zavod-kotlov.com.ua.