Техніка, необхідна для безпечної роботи підприємства

28.02.2019

Будь-яке підприємство чи організація повинні велику увагу приділяти безпеці своєї роботи. Безпека комерційної діяльності — досить складне питання, яке охоплює різні аспекти. У даній статті ми розглянемо такі пристрої, що забезпечують безпечність певних процесів на підприємстві: лічильники банкнот, детектори валют, знищувачі паперу.

Найбільш важливі особливості вибору перелічених пристроїв

Лічильник банкнот є невід’ємним атрибутом будь-якої організації, яка проводить розрахунки з клієнтами або постачальниками. Щоб цей процес став максимально ефективним, рекомендується купити лічильник банкнот орієнтуючись на наступні параметри:

  • Виявлення фальшивих банкнот в пачці. Принципово важливий параметр, який визначає ефективність лічильника банкнот. Варто вибирати моделі з перевіркою мінімум за двома ознаками — ультрафіолетовим і магнітним мітках (добре реалізовано в моделях BCASH K-2108 LCD, BCASH K-2820). Більша кількість видів перевірки тільки вітається.
  • Можливість якісного і точного перерахунку банкнот будь-якого стану — старих та ідеально нових. Не кожен лічильник банкнот може похвалитися якісним перерахунком, наприклад, нових доларів. Цей параметр також варто враховувати перед прдбанням.

Знищувачі паперу дозволяють позбавлятися не тільки від накопичених паперів, а й дають можливість захистити підприємство від витоку важливої інформації. Для того, щоб купити знищувач паперу варто орієнтуватися в першу чергу на наступне:

  • Кількість подрібнюваних листів за раз. Характеристика, яка визначається тим, скільки користувачів буде у даного пристрою і від загальної інтенсивності роботи. Для базових або офісних завдань найчастіше досить знищення від 7 до 20 аркушів паперу. Даний параметр також безпосередньо пов’язаний з об’ємом кошика і рівнем секретності шредера.
  • Фрагмент порізки або рівень секретності. Дана характеристика визначає те, наскільки дрібним або великим буде подрібнений фрагмент. Всього існує 7 рівнів секретності. Для більшості офісних потреб достатньо 3-5 рівнів секретності (наприклад, моделі Agent 112 X, Agent 115 X).

Детектори валют є хорошим і потрібним доповненням до лічильників купюр. Вони дозволяють здійснити детальну перевірку на справжність банкнот і бути впевненим в результаті. Щоб купити детектор валют і бути впевненим в точності перевірки варто орієнтуватися на такі параметри:

  • Тип пристрою — автоматичний або переглядовий. Принципова відмінність між даними типами детекторів — ступінь участі користувача. У переглядових моделях користувач сам визначає, чи наявні захисні ознаки на банкноті. Автоматичні моделі не вимагають навичок або знань від користувача і є більш ефективними пристроями.
  • Види захисних ознак, по яким здійснюється перевірка. Найбільш поширеними є ультрафіолетові детектори. Однак вони не є ефективними для абсолютно всіх валют. Найбільш ефективні пристрої — це інфрачервоні або автоматичні детектори банкнот.

Перераховані вище особливості техніки для перевірки, підрахунку і знищення є найбільш важливими, які варто оцінювати в першу чергу. Якщо при виборі виникають складнощі — рекомендуємо звернутися до фахівців «А-Техно». Більш ніж 13-річний досвід роботи в сфері продажів, сервісу і обслуговування даної техніки дозволяє підібрати оптимальне рішення для будь-якого завдання.