Сучасні послуги Альфа-банку

26.04.2019

Для здійснення будь-яких банківських операцій варто звертатись до Альфа-банку. За версією авторитетного міжнародного видання Global Finance ця установа займає перше місце за рівнем благонадійності. Достатньо зайти на сайт, і ви самі впевнитеся наскільки це сучасний банк у Харкові.

Різноманітність послуг

Альфа-банк переважно надає послуги у області кредитування. Для отримання готівки у розмірі до 200 тисяч гривен вам достатньо обрати спосіб кредиту. Ви зможете вибирати:

  • оформлення кредитної картки;
  • взяття кредиту готівкою онлайн;
  • кредитний договір.

Кредитна картка для фізичних осіб переважно оформляється на невизначений період. Ви зможете на придбання великої покупки взяти за раз до 200 тисяч гривен. Для більшості клієнтів передбачено канікулярний період та кешбек.

Щоб взяти кредит онлайн достатньо звернутися до чергового оператора. Вам нададуть кредит у сумі від тисячі до 200 тисяч гривен. А для оформлення договору направлять на дім банківського кур’єра.

Кредитний договір передбачає надання кредиту для придбання нерухомого майна. Ви можете розраховувати на велику суму до мільйона готівки. При цьому надається канікулярна відпустка, початкова виплата кредиту за податковою ставкою за перший місяць у нуль відсотків.

За сумлінним виконанням всіх умов кредитування передбачені пільгові умови повернення кредиту. Якщо на останніх етапах виплати у вас не вистачає коштів, ви зможете попросити відстрочки. Скоріш за все, вам її нададуть.

Інші привабливі послуги банку

Крім надання кредитів, Альфа-банк пропонує відкривати депозити. Причому вони дуже вигідні. При внесенні мінімальної суми у 5 тисяч гривен за три місяці ви зможете отримати гарний прибуток.

Додатково в Альфа-банку проводяться різноманітні акції. Так, минула акція проводилась щодо учасників програми лояльності Cash’U Club. Її зміст у тому, що клієнт до означеного числа має зробити покупок на суму до трьох тисяч гривен.

При цьому розраховуватись карткою банку. За це йому будуть нараховані 30 додаткових бонусів. Уявляєте, як це вигідно?! Одночасно з наповненням пасхальної корзинки ви отримаєте додаткові дивиденти від банку.