Аудит в Україні 2019 р. — що нового на ринку?

12.06.2019

Аудиторський ринок України перебуває в процесі суттєвого реформування з огляду на перехід до Міжнародних стандартів фінансової звітності, дедалі активнішого розвитку бухгалтерських послуг на аутсорсингу, а також нових законодавчих вимог щодо обов’язкового аудиту річної фінансової звітності.

Так, одна з провідних аудиторських фірм країни «Аудит Оптім» активно розвиває сьогодні різні види бухгалтерських послуг для підприємств усіх форм власності. Зокрема, послуги компанії особливо затребувані зараз серед індивідуальних підприємців, а також фірм, які не хочуть або не можуть утримувати власний штат бухгалтерії. У числі клієнтів як новостворені юридичні особи, так і великі компанії з ім’ям і солідною репутацією.

Що пропонують клієнтам

Особливою гордістю аудиторської фірми є штат фахівців високої кваліфікації. За плечима кожного співробітника великий досвід ведення обліку на підприємствах з різною специфікою роботи.

Тут індивідуально підходять до кожного клієнта і готові допомогти навіть у найскладнішій ситуації. У компанії чітко регламентується процес роботи з підприємствами від моменту першого звернення до моменту повного аналізу ведення господарської діяльності.

Бухгалтерський аутсорсинг

У багатьох компаніях вже оцінили переваги запрошення до роботи до сторонніх фахівців. Адже в такому разі немає необхідності витрачати кошти на організацію роботи власних співробітників, яка не завжди буває ефективною.

Матеріальна вигода від такої співпраці очевидна: Значно скорочуються витрати на зарплату персоналу. Витрати на оренду та комунальні платежі також стають менше. Ще одна стаття економії витратні матеріали для оргтехніки і канцтовари. Керівництву фірми не потрібно контролювати роботу бухгалтерії, стежити за постійними змінами законодавства.

Звертаючись в компанію «Аудит Оптім», клієнти можуть бути впевнені: послуги будуть надані на високому професійному рівні. Завдяки досвіду і теоретичних знань, рівень яких постійно підвищується, фахівці фірми бездоганно виконують усі свої обов’язки.

Як працюють аудитори в Україні?

Для оцінки обсягу робіт і визначення вартості послуг експерти компанії приїжджають до замовника. Ціна розраховується індивідуально і залежить від декількох факторів: Вид господарської діяльності клієнта. Наявність зовнішньоторговельних операцій. Обсяги операцій, які виробляє компанія-замовник. Застосовувана система оподаткування (загальна, спрощена).

Існують і інші нюанси. При визначенні вартості послуг враховується, чи на балансі нематеріальні активи, чи проводиться робота з цінними паперами. Про всі деталі співпраці повідомить експерт на первинній консультації, замовити яку можна за телефоном (067) 449-03-47.

Фахівці аудиторської компанії виконують весь необхідний комплекс послуг. Вони повністю аналізують стан бухобліку і звітності на підприємстві, виявляють порушення, усувають помилки, здають звіти в податкову службу і різні фонди. Це дозволить замовнику працювати ефективніше і впевнено себе почувати в спілкуванні з контролюючими органами.