Онлайн кредит на карту: де і як отримати?

12.06.2019

Багато кредитних компаній України пропонують таку послугу, як швидкі кредити онлайн на картку без відмови. Як і де отримати таку позику на свою карту в режимі онлайн?

Де видають кредити онлайн?

В Інтернеті ви без зусиль знайдете списки компаній, які спеціалізуються на онлайн-кредитуванні та щоденно видають кредити своїм користувачам. Всі вони пропонують різні умови видачі позик, тому уважно ознайомтеся з умовами кредитування та пропозиціями кожної з них.

Вибравши кредитну компанію, оформіть заявку про кредит на її сайті та дочекайтеся схвалення. Процедура займе не більше 30 хвилин.

Що потрібно для отримання позики?

Умови видачі кредиту доволі прості. Доступність і швидкість — головні переваги цієї послуги. Щоб скористатися ними, потрібно мати лише документи та вільний доступ в інтернет.

Щоб оформити кредит онлайн на карту знадобиться:

  • Паспорт, що підтверджує українське громадянство;

  • Ідентифікаційний код платника податків;

  • Банківська карта;

  • Номер мобільного телефону.

Ваш вік на момент оформлення заявки повинен бути більше 18 років. Отримати фінансові кошти можуть всі: студенти, пенсіонери, безробітні, особи з поганою кредитною історією.

Коротко процедура оформлення онлайн позики така:

  • Виберіть кредитну компанію та перейдіть на її сайт;

  • Заповніть форму заявки, вказавши дані про себе, номер телефону і карти;

  • Отримайте підтвердження (схвалення) позики;

  • Через півгодини отримаєте Ваші гроші на карту.

Як отримати позику без відмови?

Мікрофінансові організації хоч і рідко відмовляють громадянам у позиках, все ж мають право не видавати кредит позичальникам. Якщо вам дуже потрібні фінансові кошти, подайте заявки одразу в декілька кредитних компаній. Таким чином, ви збільшите свої шанси на отримання позики. Можливо, ваш запит схвалять відразу кілька компаній. Вам залишиться просто вибрати найвигіднішу пропозицію на момент прийняття фінального рішення.

Як отримати безвідсотковий кредит на карту?

Позику під 0% пропонують деякі кредитні компанії, розраховуючи на розширення своєї клієнтської аудиторії. Такий кредит в одній і тій же компанії можна оформити тільки за умови, що ви звертаєтеся до неї в перший раз.

В користуванні малими споживчими кредитами найголовніше дотримуватися термінів платежів, інакше зручна фінансова послуга втратить свої переваги та борг по кредиту починає стрімко зростати.