Миттєвий кредит від УкрПозика

10.07.2019

Якщо терміново потрібні гроші, а взяти у борг неможливо, виручить моментальний кредит. Найліпша мікрофінансова установа в Україні УкрПозика, відгуки яка має майже одностайно гарні. Тут вам видадуть гроші за коротких п’ять хвилин без зайвих запитань і претензій.

Умови видачі грошей

В УкрПозиці надають гроші будь-якій особі за умови, що їй виповнилося на момент взяття займу 18 років. Крім того потрібно ще буде надати дані паспорту громадянина України та номер ІНН. При собі треба мати банківську карту будь-якого українського банку.

Приваблює взяти гроші в цій МФО те, що перша позика може надаватися у сумі не менше 10 тисяч гривень під 0%. Друга позика може складати не менше 15 тисяч гривень під проценти, які залежать від розміру взятої суми та терміну сплати боргу.

Щоб отримати позику в організації, треба зателефонувати операторові. Також надати дані паспорту, ІНН, електронної пошти та номер телефону. При передачі даних слід бути дуже уважним. Будь-які помилки можуть стати причиною відмови у наданні займу.

Рішення про видачу позики надається за 5–10 хвилин. При цьому не мають значення такі факти, як кредитна історія особи, що потребує позики, її фінансове становище. Гроші можуть надавати особам, що мають неофіційні прибутки.

Ще приваблюючим фактором є те, що для отримання позики не треба їхати у контору. Гроші можна отримати безналом на картку, саму позику оформити онлайн, не виходячи навіть на вулицю.

Кому може надаватись позика

Позика МФО може надаватися тільки громадянину України, якому виповнилося 18 років. При тому зовсім не має значення соціальній статус позичальника. Це може бути:

  • студент,
  • пенсіонер,
  • батьки у декретній відпустці,
  • безробітний,
  • особа, що працює неофіційно.

Зовсім немає значення підстава для надання мікрокредиту. Гроші можуть знадобитися для поїздки у відпустку, купівлі побутової техніки або меблів, для оплати комунальних, оплати за освіту, на інші побутові потреби.

Умови повернення позики

Умови поверненні позики достатньо прозорі. Під час видачі грошей прописується, коли треба повернути гроші. Якщо ви не встигаєте розібратися з боргом у зазначений час, можна оформити подовження терміну виплати.

Погашення боргу здійснюється всіма зручними способами:

  • грошовим переказом на рахунок організації;
  • за допомогою банківської картки у особистому кабінеті;
  • у будь-якому терміналі самообслуговування.

Зручні умови взяття та погашення позики приваблюють все більше клієнтів.