Найвигідніше мікрокредитування на vse-credity.com.ua

22.07.2019

Мікрокредитування в Україні здобуло величезну популярність, оскільки такі кредитні продукти є вигідними для людей і здатні швидко вирішити тимчасові фінансові труднощі. На сьогоднішній день ринок фінансових послуг пропонує дуже багато варіантів мікрокредитів від банків України та фінансових організацій. Щоб обрати найбільш вигідний кредит по умовам сплати відсотків та величині позики, створено порівняльну інтернет-платформу, де зазначені всі кредити онлайн. Перейшовши за посиланням, відвідувач сайту vse-credity.com.ua зможе порівняти можливості кредитування від різних банків.

Сайт створено дуже простим у користуванні, меню інтуїтивно зрозуміле. Основа – зведена таблиця кредитних продуктів різних організацій з переліком основних умов. Обравши потрібний продукт, клієнт переходить на нього і вже у цій вкладці може вивчити інформацію щодо мікрокредиту детально.

Яку інформацію надає vse-credity.com.ua

  • Назву та контакти фінансової установи, що надає кредит;
  • Розмір можливої позики (від мінімальної до максимально можливої);
  • Термін видачі мікрокредиту;
  • Діапазон відсоткової ставки.

Цю інформацію можна отримати одразу ж на головній сторінці сайту vse-credity.com.ua. Обравши микрокредит, який відповідає потребам та можливостям, клієнту достатньо натиснути кнопку «Оформити заявку».

Потрапивши в кабінет заявки, клієнт бачить всі умови погашення та суму відсотків по сплаті. Також є вся необхідна інформація щодо сплати (контактні телефони установи, адреси відділень у різних містах України). Тут також є кредитний калькулятор. Клієнту зручно ним користуватись, оскільки потрібно лише ввести суму позики, і на екрані одразу буде розрахунок сплати по відсоткам.

Варто зазначити, що vse-credity.com.ua містить лише актуальну інформацію по кредитуванню. Всі акційні пропозиції фінансових організацій, наприклад нульові або пільгові кредити, моніторяться щодня, і ці пропозиції одразу з’являються на сайті після початку їх дії.

У пред’явленій онлайн-формі потрібно буде ввести дані паспорта та ідентифікаційного коду, вказати власний номер телефону. Жодних довідок про доходи чи поручительства для мікродитування не потрібно. Заявка опрацьовується протягом кількох годин, і після позитивної відповіді на вказану клієнтом карту будь-якого українського банку приходить переказ суми оформленої позики.