Якісна паперова продукція для школярів

07.10.2019

Від якісного дизайну шкільного приладдя залежить настрій в першокласників та й більш старших учнів, їх націленість на успішне навчання. Готуючись до нового учбового року, батькам краще робити закупівлю зошитів, записничків та щоденниках у приємних яскравих кольорах. Варто звернути увагу на привабливу продукцію для школи підприємства Поділля. Ви зможете її придбати за посиланням https://podillya.com.ua/.

Цікава поліграфія для школярів

Для дітей шкільного віку видавництво Поділля виробляє багато цікавого та привабливого товару. В асортименті вишукані:

  • зошити;
  • щоденники для дівчаток і хлопчиків;
  • папки для зошитів;
  • записнички.

Сам папір – є найвищої якості, в міру гладенький та білий. Будь-які записи на ньому виглядають чітко, чорнильна паста не розмазується. Акуратна клітка або лінійка на сторінках наноситься фарбою доброї якості. Всі лінії добре проглядаються, не вигоряють від постійного користування.

Дуже приваблюють обкладинки. Дизайнери виробництва прикладають всю фантазію і креативність, щоб малюнки на них були виразними і цікавими. Тоді учні зможуть трохи розслабитись, споглядаючи приємні оку зображення.

А напередодні нового учбового року з’явилась креативна новинка – шкільні щоденники з золотим тисненням. Приваблива обкладинка привертає увагу і надихає працювати з щоденниками, вносити в них шкільні завдання, робити важливі записи.

Інша продукція Поділля

Працівники виробництва – професіонали високого класу. У 2004 році за свої доробки вони отримали престижну нагороду – національний знак якості «Вища проба України». А у 2015 році виробництво пройшло сертифікацію якості найвищого штибу.

У зараз Поділля продовжує тримати високу марку виробництва своєї продукції. При виготовленні паперу використовуються найкращі верстати сучасного зразка. Для нанесення зображень працівники беруть фарби найкращої якості.

Крім шкільної поліграфії тут спеціалізуються на виготовленні:

  • календарі;
  • блокноти;
  • папір для нотаток;
  • дизайнерський папір та картон;
  • листівки.

Всі ці товари у широкому асортименті ви знайдете у інтернет-магазині виробництва. Більшість покупців приваблюють не тільки висока якість всієї продукції. Подобаються й помірні ціни. А якщо ви зробите оптове замовлення на суму 3000 і більше, вам гарантовані приємні знижки.