Сервіси для надання онлайн-позик

25.10.2019

Електронні сервіси, які видають термінові кредити, — гарна можливість позбутися фінансових проблем. Щоб отримати гроші на пластикову карту, досить обрати організацію, заповнити онлайн-заявку, надіслати її на розгляд та дочекатися рішення. Після схвалення гроші практично моментально надійдуть на картку.

Чому люди оформлюють кредити?

Причин чимало, це може бути купівля побутової техніки, сплата рахунків за комунальні послуги, ремонт автомобіля, переїзд. Але найпоширеніша – нестача грошей для придбання засобів першої необхідності. Звертатися у великий банк за невеликою сумою не завжди доцільно, тому що мінімальний термін кредитування у банку становить три місяці, а термін розгляду заявки може варіюватися від 2 до 14 календарних днів.

Варто зазначити, що власники зарплатних карт в Ощадбанку можуть розраховувати на більш швидкий розгляд заявки, який триває до 4 годин.

Переваги онлайн-кредитів на карту

У сучасному ритмі життя, який передбачає катастрофічний брак вільного часу через горіння дедлайнів, термінові кредити на картку від МФО з кожним днем ​​набирають обертів.

1. Для подачі заявки не треба виходити з дому або відпрошуватися з роботи. Всі операції здійснюються дистанційно.

2. Взяти позику на картку можуть люди, які раніше отримували відмову в Ощадбанку та інших установах.

3. Мікропозики доступні як фізичним, так і юридичним особам з поганою фінансовою репутацією і нульовою кредитною історією. Відмови одиничні і носять винятковий характер.

4. Завдяки онлайн-сервісам отримати переказ грошей на картку можна з будь-якої точки світу, навіть коли людина перебуває закордоном на відпочинку. Місце проживання та прописка не є важливою, найголовніше – громадянство України.

5. Одержати переказ можна на картку будь-якого вітчизняного банку. Заявки розглядаються протягом 10-15 хвилин і відразу обробляються. Це досить зручно, особливо у разі, якщо гроші потрібні терміново.

6. Позичальник сам обирає суму, період та спосіб отримання грошей. Приховані комісії та платежі відсутні.

Які документи необхідні для отримання кредиту?

Здебільшого мікрофінансові компанії (МФО) видають кредити без довідок та поручителів. Для подання заявки знадобиться посвідчення особи та будь-який додатковий документ зі списку: військовий квиток, водійське посвідчення, закордонний паспорт, пенсійне посвідчення або диплом.

Також деякі банки видають кредити за паспортом, але у них є низка обмежень.

Де отримати кредит швидко та без довідок?

Всі запропоновані на сайті компанії мають діючі ліцензії на здійснення кредитних операцій. Найбільш оптимальний і простий варіант вирішення фінансових проблем – взяти онлайн кредит в Online Card Credit.

Основні переваги кредитних компаній, розміщених на сервісі: низький відсоток, практично моментальний розгляд заявок та відсутність необхідності додаткового страхування.

Онлайн заявка на кредит

Щоб отримати необхідну суму грошей, використовуйте наступну інструкцію:

1. Ознайомтеся з доступними пропозиціями та оберіть кілька компаній, які пропонують найбільш вигідні кредити. Перейдіть на офіційну сторінку організації та зареєструйтеся (вам знадобиться номер мобільного телефону).

2. Заповніть анкету, підтвердіть згоду на обробку персональних даних та надішліть анкету на розгляд. Для заповнення анкети потрібно заздалегідь підготувати кольорові фотографії головних сторінок паспорта та дані додаткового документа.

Варто зазначити, що одночасна подача заявок більш ніж в три компанії може призвести до відмови відразу у всіх МФО.

3. У разі одночасного схвалення відразу в декількох компаніях, рекомендуємо обрати тільки один експрес займ з найкращими умовами та можливістю дострокового погашення.

4. Оберіть спосіб отримання: на карту або в відділенні компанії.

У разі першого звернення можна розраховувати на суму, що не перевищує 15 000 гривень.