Інноваційні аксесуари для ванної кімнати на вакуумних присосках: монтаж без свердління

29.10.2019

Якісні вакуумні аксесуари мають відмінні техніко-експлуатаційні характеристики, які роблять їх особливо зручними для підприємств малого бізнесу. Проаналізуємо – в чому полягають їх переваги.

ТЕХ аксесуарів для ванної на вакуумних присосках

Компанія HASKO виготовляє повний асортимент аксесуарів для ванної кімнати, які оснащені монтажною вакуумною системою Super Suctionfix. Мова йде про

  • мильниці,
  • полички,
  • тримачі для зубних щіток,
  • гачки,
  • тримачі туалетного паперу,
  • тримачі для паперових рушників.

Останні моделі широко використовуються і в кухонних приміщеннях. Вони екологічно безпечні, оскільки вироблені з високоякісної нержавіючої сталі, вкриті хромовим або бронзовим напиленням, оснащені присосками з природного каучуку.

Ви можете ознайомитися з аксесуарами для ванної кімнати Hasko і переконатись в їх стильності та нетривіальному конструктивному рішенні.

Переваги вакуумної системи кріплення

Для офісів малого бізнесу вакуумні аксесуари дуже зручні, особливо якщо мова йде про орендоване приміщення, тому що нема потреби в порушенні цілісності стін. Вони надійно кріпляться без свердління, тобто дозволяють уникнути розповсюдження пилу та будівничого сміття. Система монтажу Super Suctionfix дозволяє витримувати навантаження до 10 кг.

Нові моделі тримачів паперових рушників, які оснащені поличками, надзвичайно практичні: вони дозволяють розмістити окрім рушника безліч необхідних дрібниць. Це ж саме стосується і тримачів з поличкою для туалетного паперу – при необхідності на неї можна помістити навіть якийсь девайс типу телефону або планшету.

Немає сенсу перераховувати всі аксесуари виробництва Hasko і зупинятись на перевагах кожного з них. Достатньо лише ознайомитись з каталогом їх продукції, щоб зрозуміти – наскільки вона зручна для косметичних салонів, перукарень, салонів тату та різноманітних медичних закладів. Окрім екологічної безпеки і надійності самих аксесуарів вони забезпечать додаткову гігієну санвузлів загального користування та чистоту санітарно-гігієнічних зон в офісах малого бізнесу. До того ж дозволяють зручно розмістити засоби дезінфекції біля кожного робочого місця.