Прем’єрний благодійний захід АгаГала вшанує спадщину Ататюрка

04.11.2019

АтаГала звана благодійна вечеря на честь Мустафи Кемаля Ататюрка вперше відбудеться в Києві

22 листопада в готелі Хілтон відбудеться перша благодійна звана вечеря АтаГала на честь Мустафи Кемаля Ататюрка. Цей урочистий захід має благородну місію зробити планету Земля більш здоровим середовищем для наступних поколінь – громадська спілка планує висадити дерева на виручені від заходу кошти.

“Метою цієї благодійної події є вшанування спадщини великого лідера турецької нації – Мустафи Кемаля Ататюрка. Його вплив виходить далеко  за рамки Туреччини та його ери – сучасна Туреччина така, яка вона є, саме завдяки Ататюрку. Він впровадив багато реформ, що торкнулися життів кожної родини в країні моїх пращурів.” – зазначив Омер Оззі Бекмезджи, голова асоціації.

На захід приїдуть Турецькі виконавці, які не потребують представлень: Еге та Еркут Сезер. Українську зірку поки що тримають в секреті.

Для благодійників, що зберуться на захід, приготували лотерею з цінними призами та тихий аукціон з секретними лотами.

Захід відвідають як дипломати так і бізнесмени, які зможуть запросити своїх бізнес партнерів та ознайомити з культурою країни на вищому рівні. Автентичних розваг та ласощів обіцяють вдосталь – отже Генеральний Менджер готелю Хілтон Волкан Амак також родом з сонячної Туреччини і спеціально на цей захід запросив видатного кухаря.

Організатори сподіваються зібрати достатньо коштів, щоб весною висадити декілька десятків або навіть сотень дерев, щоб внести хоч якусь рівновагу в сумне екологічне становище, ще більше погіршене в 2019 році пожежами в Амазонці, Сибіру, Каліфорнії.

Вже на цій стадії, три тижні після оголошення заходу, майже не залишилося вільних столиків. Багато благодійників підтримують захід. Центр клінічної офтальмології, що на Проспекті Перемоги, приготував коштовні сертифікати для гостей заходу, що дозволять провести якісну діагностику зору тим щасливчикам, що виграють в лотереї.

Софт Лендінг Груп, яка допомагає експатам влаштуватися в Києві, також щедро надала сертифікати для благодійного розіграшу.

Туреччина є стратегічним партнером України і такі урочисті події – це не тільки можливість для експатів Туреччини вдатися до ностальгії разом з діаспорою, але також можливість для українських дипломатів та бізнесменів ознайомитися із спадщиною сусідньої дружньої держави ближче та завести нові корисні зв’язки.

Станом на 4 листопада залишається менш ніж 2 незаброньованих столи з 25, отже це гарна нагода для всіх, хто бажає відвідати цей прем’єрний благодійний захід.