Переваги двокімнатних квартир у житловому комплексі бізнес-класу CHICAGO Central House

27.11.2019

Житловий комплекс CHICAGO Central House привертає увагу ексклюзивною архітектурою, якісним сервісом, ергономічними плануваннями, інноваційними технологіями та багаторівневою системою безпеки. Реалізацією займається SAGA Development, відома завдяки таким проєктами нерухомості, як NEW YORK Concept House, RYBALSKY, EINSTEIN Concept House тощо.

Що варто знати про нерухомість у ЖК ЧИКАГО

Пропонуються квартири з однією, двома та трьома кімнатами. Найпривабливіший варіант — просторі дворівневі квартири на останніх поверхах будинку. Висота стелі сягає трьох метрів. Вікна панорамні. Вдень помешкання наповнене сонячним світлом. Вночі на власній лоджії можна насолоджуватися мерехтінням вогнів мегаполісу.

2-х кімнатні квартири в CHICAGO Central House продумані до найменших дрібниць. Площа нерухомості варіюється від від 67,75 до 129,83 кв. м. У власників є можливість спланувати зони для релаксу, творчості та роботи. У двокімнатній квартирі буде комфортно:

  • Сім’ї з дитиною шкільного віку. В одній із кімнат можна облаштувати особисту зону для батьків з гардеробною, а в іншій — креативну дитячу зі стіною для малювання, музичними інструментами та місцем для активних ігор. На лоджії можна організувати міні-кабінет або лаунж-зону з кріслами-мішками та баром.
  • Сім’ї з новонародженим. У спальні можна встановити дитяче ліжечко та пеленальний комод. У вітальні вдосталь простору для PlayStation та стелажу з книгами. На кухні замість класичного обіднього столу можна встановити барну стійку.
  • Молодій парі. Є можливість спланувати місце для сну, лаунж, кабінет, локацію для зйомки YouTube-блогу, game space та зону для коктейльних вечірок.
  • Холостяку. Помешкання можна умовно поділили на три частини: спальня з власною вбиральнею та ванною кімнатою, повноцінний кабінет з бібліотекою та простора зона для кулінарних експериментів й спілкування з гістьми.

5 причин звернути увагу на новобудову

  • Об’єкт введено в експлуатацію. У жовтні ЖК CHICAGO Central House отримав поштову адресу — вулиця Антоновича, 44.
  • Стиль. Будівля покликана стати візитівкою центру Києва. У фасад інтегровано 14,5-метровий скляний куб з діджитал-скульптурою.
  • Комфорт. Об’єкт знаходиться у серці мегаполісу, а значить, до найпопулярніших локацій можна дістатися пішки.
  • Інновації. Передбачено SFERA living system, ключові елементи якої — мобільний застосунок SFERA (підтримується на iOS і Android), управляюча компанія ATMOSFERA та система «розумний дім». У розпорядженні резидентів — консьєрж-сервіс. Виклик клінінгової компанії, бронювання столика в ресторані, доставка квітів — ці та інші буденні завдання можна делегувати.
  • Безпека. Територія ретельно охороняється. У зонах загального користування встановлено камери відеоспостереження.

Вартість вибраної вами квартири в ЖК CHICAGO озвучать у відділі продажів. Звертайтеся!

Офіційний сайт ЖК: chicago.kiev.ua