Якісні пластмасові вироби від Заводу пластмас ТИС

10.12.2019

Сьогодні все більше для прокладення комунікацій, ремонтно-будівельних робіт, в складській справі, сільському господарстві використовуються пластмасові вироби. Високої якості продукцію виготовляє український Завод пластмас ТИС. Вона відповідає всім стандартам, які висуваються для виробів з пластмаси. Робіть замовлення на виготовлення необхідного обладнання за зсилкою: https://tisprofile.com/.

Особливості процесу виробництва

Якщо вам потрібні пластмасові вироби, звертайтеся саме на дане підприємство. Тут приймають замовлення будь-якого обсягу та типу. Достатньо лише озвучити вид виробу, його призначення, потрібні розміри.

Процес виконання замовлень починається від створення заявки до кінцевого етапу виготовлення продукції. Перш ніж розпочати з клієнтом підписується відповідний договір, де визначаються всі аспекти та особливості виробництва.

Виготовлення виробів здійснюється за індивідуальним проектом замовника, а інколи – за розробками інженерів заводу із обов’язковою участю клієнта (на етапі проектування). Коли вигляд та параметри  виробів з пластмаси з’ясовані, починається безпосередня робота з ъх виготовлення. Вона включає такі етапи:

  • Виготовлення форм для заливання полімеру.
  • Лиття виробів з поліаміду, полістиролу і поліпропілену під тиском.
  • Екструзія (здійснюється за потребою).
  • Тестування готових виробів у заводській лабораторії.

Завдяки використанню сучасного обладнання на всіх етапах виробництва та високому професіональному рівню працівників заводу, якість готових виробів з пластмаси гарантована.

Переваги продукції заводу

Завод пластмас ТИС виготовляє чи не найкращі пластмасові вироби в України. Перед продукцією з інших вітчизняних підприємств вони мають багато переваг. По-перше, проектуються за індивідуальними кресленнями та безпосередньо під необхідні потреби.

По-друге, є високої якості, яка доводиться шляхом тестування готової продукції. В умовах лабораторії всі вироби підлягають на випробуванні фізичних якостей. Виявляється рівень їх амортизації, витривалості до агресивних речовин. Також вони проходять прискіпливе сортування, завдяки якому відбраковуються неліквідні екземпляри.