Корисне інтернет-видання Україна Today для широкої аудиторії читачів

18.12.2019

В площині українського інтернет-простору чимало цікавих ресурсів, де можна дізнатися про останні події в країні та за кордоном. Але особливе місце слід надати інформаційному інтернет-виданню Україна Today. Тут ви знайдете не тільки всі новини. А ще -підбірку цікавих статей, що містять корисні поради, лайфхаки на всі випадки життя.

Відвідування ресурсу є корисним і юристам, фахівцям з права, зацікавленим громадянам. Кожен закон, який приймається Верховною Радою, обов’язково публікується на сторінках видання.

Видавництво не забуває й про освітню галузь. Постійно видаються публікації, що будуть у пригоді вчителям освітніх закладів, учням, батькам. Так, вони можуть докладно дізнатися про навчальний календар на 2019-2020 навчальний рік в Україні.

Особливості цієї статті

У статті про навчальний календар підкреслюється необхідність розроблення Міністерством освіти України основного плану розкладу занять у кожному навчальному році. При цьому слід враховувати загальноприйняті норми часу навчання і відпочинку.

Навчальний рік для учнів для державних освітніх шкільних закладів має поділятись на часи навчання – учбові чверті та часи відпочинку канікули. Згідно з існуючими нормами, терміни навчання мають складати не більше 8 – 10 тижнів.

Тривалість канікул визначається своїми правилами:

  • періоди відпочинку між навчальними чвертями мають бути не меншими за 7 днів;
  • літні канікули, коли діти відпочивають, мають становити не менше 2-х місяців;
  • навчальні чверті мають починатися з понеділка;
  • перенесення занять допускається на термін, що не перебільшує 2- тижнів.

Стандартний план навчального календаря на кожен навчальний рік створюється з врахуванням всіх сучасних нормативів, прийнятих Міністерством освіти України. Обов’язкове нормування часу навчання і відпочинку для учнів засноване на найостанніших дослідженнях науковців. Воно дає можливість учням повноцінно відпочивати та сприймати новий навчальний матеріал.

Кожний державний освітній шкільний заклад має брати документ за взірець. На його основі створювати свої календарі біль адаптовані під навчальний процес.

Користь інтернет-видання

Можливість бути в курсі всіх подій в Україні і світі, знайомитися з новими законами, бути в курсі всіх змін нормативів у навчальних закладів чи не найголовніший чинник зростання трафіку ресурсу. Адже володіння інформацією – це невидима зброя, що дозволяє користуватися своїми правами в повному об’ємі.