Пошиття вишуканого чоловічого одягу у ательє Імперський Кравець

18.12.2019

Зовнішній вигляд для ділової людини має неабияке значення. Від того як сидить на фігурі костюм залежить сприйняття серйозності намірів бізнесмена на діловій зустрічі з потенційними партнерами.

В ательє Імперський Кравець ви отримаєте найякісніші послуги з пошиття ділових костюмів, верхнього одягу. Доробки, що створюються кращими шевцями Італії та Англії, гарантовано стануть візитівкою вашого індивідуального ділового стилю. Детальніше про всі послуги ви дізнаєтесь на этом сайте.

Всі послуги

Ательє Імперський Кравець засноване знаним кравцем Стівом Кріплані, котрий добре знається не тільки на швейній справі. Він підмічає всі психологічні тонкощі сприйняття одягу. Тому дбає про якість надання послуг.

В ательє ви зможете замовити:

  • пошиття сучасного чоловічого одягу;
  • ремонт або його підгонку;
  • прасування та хімчистку одягу.

Якщо ви бажаєте пошити костюм або верхній одяг, не обов’язково відвідувати ательє. За домовленістю досвідчений замірщик прибуде туди, де вам зручніше: додому чи у офіс. Навіть якщо ви мешкаєте не в Києві, а іншому населеному пункті ви можете розраховувати на увагу. Достатньо зателефонувати в ательє та повідомити адресу, час зустрічі. Фахівець ательє відразу ж поїде до вас, щоб зняти необхідні мірки.

Особливий підхід

Послуги ательє розраховані на елітних клієнтів, для котрих зовнішній вигляд має неабияке значення. Підхід до кожного замовника тільки індивідуальний. Одяг, який шиється тут бездоганно сидить на фігурі, підкреслюючи всі достоїнства та ховаючи можливі недоліки. Це досягається завдяки особливому підходу на етапі підготовки до пошиття.

Фахівець робить від 25 до 36 різноманітних замірів, но основі яких згодом створюється 3D-модель фігури клієнта. Враховуються всі особливості будови тіла.

Замовник сам обирає тканину для одягу. Ви можете скористатися десятитисячною колекцією зразків матеріалів найвищої якості. В асортименті кращі тканини з натуральної сировини виробництва знаних фабрик: Loro Piana, Holland & Sherry, Ermenegildo Zegna, Charles Clayton, Dormeuil, Moxon. А найелітніші – ексклюзивні тканини Diamond Chip, Gold Treasure, Super’200 з додаванням вікуньї.

Враховуються навіть тонкощі підбору гудзиків, інших аксесуарів, що у кожний виріб вносять особливу часточку індивідуального шарму. Ви можете замовити спеціальну фірмову лейбу з ініціалами або повним власним іменем. Така дрібниця надасть вашої зовнішності більшої статусності.