Якісні меблі у Львові. Як обрати шафу-купе для спальної кімнати

02.02.2020

Обрати функціональну та красиву шафу-купе – справа складніша, ніж здається. Такі меблі купуються не на один рік, а тому важливо, щоб шафа відповідала всім вимогам господарів дому і слугувала довгі роки. Першочерговим завданням буде знайти виробника якісних меблів або магазин, де представлені відомі бренди, що вже завоювали свою репутацію у цій ніші товарів загального вжитку. Купити меблі Львів хорошої якості, або як мінімум отримати фахову консультацію щодо вибору шафи-купе, можна у консультантів компанії меблевого виробництва та збуту «Константа».

Як правильно обрати шафу-купе у спальню

Обрати шафу-купе у вже оформлену спальню простіше, бо у господарів уже присутнє уявлення про вигляд кімнати, її атмосферу. За зовнішній вигляд в основному відповідатимуть фасади (розсувні дверцята) шафи. До речі, за потреби, двері можна замінити з часом, повністю або частково.

Якщо спальня ще не спроектована в дизайні, то це теж добре, оскільки за допомогою шафи-купе можна буде приховати деякі недоліки кімнати, як то, наприклад, заповнити простір не використовуваної ніші, приховати нерівність стіни, комунікаційні труби, змінити візуальне сприйняття кімнати, тощо.

Варіанти шафи-купе для спальної кімнати

Існує чотири основних різновиди шаф-купе.

  • Вбудована шафа.
  • Частково вбудована.
  • Корпусна.
  • Шафа за індивідуальним проектом.

Вбудована шафа заповнює собою простір кімнатної ніші, не використовуваний кут кімнати або всю ширину кімнати, скільки монтується безпосередньо до стіни. До речі, вартість такої шафи буде меншою за корпусну, оскільки знадобиться менше матеріалів. За подібним принципом встановлюють частково вбудовану шафу-купе, у котрій можуть бути відсутніми певні елементи, як і у вбудованих, а також наявні інші, — як у корпусних меблях.

Корпусні шафи-купе мають повноцінну основу (задня, нижня, верхня та бічні стінки). Її можна буде перемістити у інше місце за бажанням, як і будь-які корпусні меблі. Варіантів корпусних шаф-купе існує безліч варіантів, в тому числі й на ніжках для регулювання висоти при нерівному підлоговому покритті.

Шафа-купе за індивідуальним проектом – це найкращий варіант для красивого оздоблення кімнати у відповідності до власного смаку. Дизайнери-проектувальники враховують не лише побажання кольорової гами та функціональності виробу, а також планування та розміри кімнати.