Детально про вакансії роботи в Польщі

12.02.2020

Трудова міграція українського народу в Польщу, в якихось аспектах позитивно впливає на економіку обох країн. В першому випадку ринок праці активно розвивається, з іншого – українці мають можливість заробити гарні гроші.

Головні переваги роботи в Польщі

Отже, які переваги отримує людина, якщо зацікавиться офіційним працевлаштуванням в Польщі:

  • близьке розташування – дає можливість обрати будь-який вид транспорту для комфортної подорожі;
  • легка мова – польська мова багато чим схожа на українську, тому вивчити її можна за пару місяців;
  • гарні умови для працевлаштування українців на державному рівні – наш народ завжди вважався працелюбним, тому українців з великою надією приймають на роботу;
  • гідна заробітна плата;
  • можливості для довготривалого перебування закордоном;
  • невеликі витрати на дорогу і візити додому.

Єдине, що треба зауважити, це те, що умови проживання вартують більше, ніж в нашій державі. Дорогі харчові продукти, одяг та розваги. Але є вакансії роботи в Польщі, де підприємець пропонує працівникові харчування та проживання коштом компанії.

Як працевлаштуватися на роботу в Польщу

Для того, аби знайти гарну вакансію для роботи закордоном треба прикласти багато зусиль та часу. Зазвичай, більшість українців шукають офіційну працю в Польщі без посередників. Та навіть якщо мова йде про нелегальні прості вакансії, такі як наприклад, доглядачка або сезонна робота в Польщі взимку, то зробити це самостійно і якісно майже неможливо. Є дуже великий ризик потрапити на шахраїв.

Саме тому, компанія від Андрія Марисюка вже протягом декількох років допомагає людям реалізувати мрії та знайти вакансії роботи в Польщі не тільки з гарною заробітною платою, але і до душі. Щоб знайти роботу в Польщі на заводі або в будь-якій іншій індустрії потрібно добре знати країну, мати знайомих, аби отримати рекомендації щодо одної чи іншої компанії, та знати мову, щоб вести перемовини.

Отже, кожен українець, який мріє заробити грошей має три шляхи реалізації бажаного:

  • самостійний пошук вакансій;
  • за допомогою інтернету;
  • через посередників та фірм по працевлаштуванню.

Для самостійного пошуку роботи в Польщі на заводі, потрібно мати гарне резюме польською мовою, проводити аналіз вакансій на сайтах пошуку роботи, та кожен день переглядати актуальність інформації. Можна також поїхати до Польщі та вже по місцю шукати вакансію. Але далеко не кожен знайде в собі сміливість одразу поїхати до невідомої країни без знання мови, саме тому добре було б довірити свою долю професіоналам з немалим досвідом по офіційному працевлаштуванню в Польщі. Рекомендуємо вам ознайомитися з місцевим законодавством, щоб підписати гарний договір, задовольнявши обидві сторони.