Бізнес за кредитні гроші

18.03.2020

Що робити, якщо не вистачає коштів на відкриття власної справи?

Часто майбутні підприємці в разі нестачі стартового капіталу або неочікуваних витрат звертаються до банків для оформлення кредиту. Не всі мають змогу отримати гроші під відсоток, адже обов’язок мати поручителів або віддавати житло під заставу зупиняють справи. Вже багато років у всьому світі популярними є послуги мікрокредиторів, що надають миттєві позики. В Україні такі послуги з’явились нещодавно. На ринку онлайн вже не перший рік провідну позицію тримає сервіс Манивео, який може забезпечити швидкими грошима без поручителів навіть не виходячи з дому.Згідно з інтернет-сервісом Loando.ua, який представляє пропозиції найвигідніших мікрокредитів в Україні, клієнти МФО все частіше і частіше звертаються для оформлення позики з метою розвитку власного бізнесу. 

Перші кроки у реалізації своєї справи:

  • обміркування бізнес-ідеї. Найголовнішим для початку провадження бізнесу є визначення ЩО саме будеш продавати. Слід взяти до уваги, що ідея має бути “з родзинкою”. Також потрібно зважати на те, що подобається. Хтось мріє про відкриття власній танцювальній студії, а інший прагне створити онлайн-сервіс з продажу запчастин до машин. Таким чином стає легше розробити подальший план дії для розвитку бізнесу. 
  • вивчення ринку конкуренції. Потрібно вважати на кількість наявних фірм та їхні позиції на ринку. Також необхідно порівняти плюси та мінуси конкурентів. Після цього можна зрозуміти який напрямок слід обрати для залучення нових клієнтів. Сильні сторони конкурентів будуть прикладом того, як діяти, а недоліки інших можуть бути вашим прийомом у розвитку справи. 
  • створення власного бізнес-плану. Варто прорахувати скільки буде коштувати оренда приміщення, необхідне обладнання, зарплата працівників і різні дрібні деталі. Якщо майбутній підприємець не впевнений у своїх силах створити правильний бізнес-план, то слід звернутись до фахівців, які професіонально обґрунтують кожен крок і вартість справи. Експерти запевняють, що добре розроблений план означає вже 50% успіху. 

Як інтернет-кредити допомагають розвитку бізнесу?

При розвитку свого бізнесу потрібно бути готовим до ситуацій, коли розрахунки з бізнес-плану виходять з-під контролю. Це може бути додаткова реклама, заміна обладнання, збільшення оренди за приміщення. В таких ситуаціях найголовніше – не панікувати. Для українських підприємців є розв’язання цієї проблеми. Підприємці обирають послуги мікропозик, бо це легко! Потрібні лише паспорт, ідентифікаційний код, банківська картка та доступ до інтернету. Щоб отримати кредит, заявник проведе на сторінці в інтернеті максимум 10 хвилин, а при кожному наступному зверненні матиме знижку на відсоткову ставку.