Взуття для хлопчиків і дівчаток від турецьких брендів Minimen та Perlina

22.05.2020

Взуття для хлопчиків і дівчаток — продукція, яка вимагає уваги і педантичності у виборі. Довірити здоров’я своєї дитини можна тільки брендам, у сумлінності яких не сумніваєшся. Самостійний пошук постачальників — не найбезпечніший варіант. Крім того, на це потрібно витратити багато часу та ресурсів.

Компанія Minimen зібрала на одному сайті кращих турецьких виробника: Minimen та Perlina

Бренди, з якими компанія співпрацює, використовують у виробництві натуральні матеріали. Вони дозволяють ногам дихати. Вироби забезпечують дитячим стопам доступ до свіжого повітря влітку і блокують вологу взимку.

Наступною класифікацією взуття, яка говорить про його сезонну приналежність, виробники ніколи не нехтують. Вони враховують потреби дитячих стоп у різні сезони року, тому виготовляють взуття:

  • на літо;
  • демісезонне;
  • на зиму.

Незважаючи на сезон, протягом якого має бути експлуатовано товар, він має невелику вагу. Це дозволяє маляті не відчувати втому в ногах навіть після цілого дня у дитячому садку, школі або на майданчику.

Чому до нас повертаються і приводять друзів

  1. Асортимент, що включає у себе всі типи взуття, які можуть знадобитися дитині протягом календарного року.
  2. Надійні постачальники, з якими компанія працює тривалий час. Збудовані довірчі відносини, ефективне партнерство.
  3. Зрозуміла навігація по сайту. Можливість купити необхідне за декілька простих кліків.
  4. Менеджери, готові прийти на допомогу і полегшити нелегкий процес дитячого взуттєвого шопінгу. Розповідають, як замовити продукцію, що сподобалася.
  5. Адекватна вартість, завдяки якій мами і тата отримують можливість підібрати пару, не виходячи за рамки обумовленого бюджету.

Клієнти можуть скористатися послугою “Доставити” по Києву та іншим містам України. Придбану продукцію ретельно оглядають, упаковують і відправляють одержувачу.

Дизайнери брендів-партнерів не тільки розробляють дитяче взуття згідно з модними тенденціями, а й задають їх. Кожна модель передає певний настрій. Ефект досягається за допомогою поєднання кольорів і різноманіття фасонів.

Результати опитування

Дізнатися більше про ставлення клієнтів інтернет-магазину Minimen до взуття для хлопчиків і дівчаток з натуральних матеріалів допомогло тематичне опитування: «Як ви ставитеся до виробів з натуральних матеріалів?».

Його провели у Viber-групі «Дитяче взуття …». Кількість активних користувачів Viber-групи становить більше 2 тисяч осіб.

Варіанти відповіді Голоси %
1 Завжди вибираю взуття з натуральних матеріалів. Це дає мені головне: гарантує комфорт пересування дочки/сина. 41
2 Надаю перевагу саме такому взуттю. У ньому дитині зручно, і зовсім не пітніють ніжки. 34
3 Вироби з натуральних матеріалів нас ще не підводили. Ми за! 19
4 Не надаю цьому особливого значення. 6

Minimen та Perlina — стильне ергономічне взуття для маленьких переможців.