Як обрати чоловічу перукарню?

15.07.2020

Сучасному чоловіку треба виглядати стильно, охайно та доглянуто. Немаловажливу роль у створенні бездоганного образу грає зачіска. Тому питання вибору чоловічої перукарні стає справді актуальним.

У першу чергу варто звернути увагу на рівень салону – неважко відрізнити висококласний заклад від простої перукарні. Більшість інформації можна отримати на сайті закладу та сторінках у соцмеражах. Але краще за все особисто навідатися та поспілкуватися із адміністратором та майстром.

Безпека перш за все

Отже, треба оцінити на якому рівні забезпечується чистота приміщення та стерильність. Подивіться, на якому обладнанні працюють майстри, які косметичні засоби використовують.

Відгуки – це корисний інструмент вибору, в тому числі й чоловічої перукарні. Обов’язково почитайте, що пишуть у інтернеті про салон або спитайте рекомендації у друзів. Затребуваність та популярність говорять самі за себе.

Стрижка або інша процедура може потребувати багато часу. Ви маєте бути впевнені, що проведете йогу у затишку та комфорті. Приємна атмосфера у перукарні викликає бажання повертатися туди знову й знову. Ввічливість персоналу, приємне спілкування говорять про високий рівень обслуговування.

Сучасні чоловічі перукарні окрім стрижки надають послуги догляду за вусами та бородою. Це дуже зручно та дозволяє економити час. Але, якщо ви зацікавлені лише у стрижці, ні адміністратор, ні перукар не мають нав’язувати додаткові процедури чи переконувати придбати косметичні засоби. Допустимі лише ознайомлення та рекомендації за вашим побажанням.

Вибір майстра

Найголовніше питання полягає в тому, якому майстру довірити власну зачіску. Дізнайтеся про рівень професіоналізму барбера, його підготовку, якими техніками він володіє. Корисним буде переглянути портфоліо майстра. Також зверніть увагу на зовнішній вигляд – це дає можливість оцінити його охайність та почуття стилю.

Остаточно зрозуміти, що ви потрапили до хорошого барбера можна після процедури. Якщо він прислухався до ваших побажань, дав свої професійні поради та зробив так, щоб вам подобається власне відображення у дзеркалі, сміливо записуйтеся до нього наступного разу. Краще обрати свого майстра, який буде знати усі ваші побажання, аніж щоразу ходити до різних.

Хороший барбер обов’язково дасть рекомендації щодо догляду та стайлінгу, порадить дієві засоби. У більшості салонів ви можете одразу придбати професійну косметику.

Усім найвищим запитам відповідає барбершоп GC. Це чоловіча територія, де панує майстерність, затишок та приємне спілкування.