Задоволення потреб клієнтів — головна мета кейтерингової компанії Soul Catering

22.07.2020

Організація свята власними силами – досить клопітка справа. Краще замовити кейтерингові послуги в компанії Soul Catering. Вам допоможуть втілити в реальність найзаповітніші мрії та фантазії не тільки з добирання необхідного меню, а й сервування столу для гостей. Ви тільки обираєте місце відзначення події, все інше беруть на себе професіонали.

Які послуги пропонуються

Однією із важливих складових успішності проведення бідь-якого свята є правильна та вчасна подача страв. Саме за це вам не доведеться турбуватись. Фахівці компанії, створеної на базі кафе Soul потурбуються:

  • за організацію свята,
  • розробку підходящого меню,
  • приготування страв,
  • подачу їх до святкового столу.

При зверненні до Soul Catering для проведення вашого заходу від початку й до кінця призначається індивідуальний менеджер. Він не тільки вирішуватиме найрізноманітніші організаційні питання. Також можете звертатись до нього за будь-яким приводом стосовно проведення свята.

Кейтерингова компанія має неабиякий досвід з організації та проведення дозвілля як у приміщеннях ресторанів та кафе, так й на виїздах на природу. В першому випадку вам гарантовані створення приємної атмосфери та вишукане оформлення заходу.

Якщо ви оберете виїзні заходи на природі, здійснюється організація пікніків зі своєчасною подачею смачних та повноцінних за харчовими якостями закусок у фуршетних боксах, влаштування пунктів перекусів з різноманітними напоями та легкими стравами. А для відпочинку у власному саду на дачі вам запропонують приготування на місці запашного й смачнючого барбекю або шашлику з достойною подачею.

Якщо ви бажаєте проведення корпоративу, ділової зустрічі, і тут послуги фахівців Soul Catering стануть у пригоді. У швидкий термін для вашої компанії організують кава-брейк або запропонують приготування смачного обіду чи вечері за меню від шеф-кухаря.

Тільки найкраща якість!

Всі страви для кейтерінгу та виїздного кейтерінгу готуються на базі кухні кафе Soul з найсвіжіших продуктів. За якість їх приготування відповідає вас власний призначений менеджер. Супи, другі страви, бутерброди та інші закуски будуть гарантовано смачні й мати привабливий вигляд.

А якщо необхідні до свята солодкі страви, кондитери компанії візьмуться за справу з особливим натхненням. Для вас створять справжні шедеври: неперевершені торти, тістечка, чизкейки, тірамісу та інші вишукані десерти.

Для Soul Catering вимоги клієнта на головному місці. Всі послуги надаються за індивідуальними побажаннями замовників. За всі роки існування компанії не було жодних нарікань на якість сервісу, який надавався. Зазвичай ті замовники, котрі хоч раз скористались послугами компанії, стають постійними клієнтами.