Вивчення англійської за унікальною методикою Хелен Дорон — це легко й весело

27.07.2020

Досконале знання англійської дає значні переваги. Але як вивчити складну граматику, легко опанувати таку далеку від слов’янської мови вимову? Вам допоможуть курси англійської для дітей Хелен Дорон, засновані на унікальних підходах до всього навчального процесу.

Суть методики Хелен Дорон

Методика знаної англійської педагогіні Хелен Дорон з вивчення англійської мови розрахована на дітей від 3-х місяців до 19-ти років. В її основу закладено особливий творчий підхід до всього навчального процесу.

Привиття та розвиток навичок читати, писати та говорити англійською здійснюється за інтерактивними заняттями, які включають:

  • вивчення англійських пісень,
  • танці під англійські хіти,
  • участь у веселих іграх,
  • знайомство з захоплюючими історіями.

Хелен Дорон добре знається на психології дітлахів. А це любов до розваг та веселощів. Тому вивчення англійської від нульового рівня до найвищого здійснюється в розважально-ігровій формі. Так діти легше та швидше запам’ятовують нові слова і фрази, освоюють граматичні правила.

А щодо читання та писання? Це також захоплюючі процеси. Набагато цікавіше читати пригодницьку оповідку, чарівну казку, ніж нудні відірвані від суті речення. Набагато приємніше записувати веселі та гумористичні діалоги, ніж нудьгувати над звичайними тематичними вправами.

Крім того, що діти крок за кроком опановують англійську, вони безпосередньо здобувають знання про культуру, особливі звичаї, історичну спадщину далекої Великобританії. Так поступово набирається значуща база знань та розвивається ерудиція.

Курси за методикою Хелен Дорон

Якщо ваша сім’я живе у великих містах та районних центрах України, ваша дитина може цікаво вивчати англійську на курсах Англійська Хелен Дорон. Тут передбачено відвідання для дітей усіх вікових категорій:

  • нульові курси для малюків 0 – 3-х років,
  • початкові курси для дітей від 3 до 6 років,
  • середні курси для школярів 6 – 12 років,
  • курси підвищеної складності для підлітків від 12 до 19 років.

Заняття ведуться у невеличких групах (до 6 студентів). Перед початком навчання обов’язково передує попереднє безкоштовне демонстраційне заняття, яке також проводиться за методикою Хелен Дорон. Зазвичай дітлахам приходиться до душі творча обстановка та доречний веселий креатив, що панує на ньому.

Та й на літніх канікулах нема часу нудьгувати. Для дітей усіх вікових груп тут влаштовуються денні та виїздні табори для відпочинку та підтягуванні англійської.