Що допоможе заробляти на ставках?

04.11.2020

З кожним роком ставки на спорт стають все більш популярними серед широкої аудиторії гравців. Лише потрібно вивчити корисні рекомендації, які допоможуть вигравати постійно.

Першочерговим завданням буде обрати надійного букмекера. Зробити це не так складно, як здається на перший погляд. Почитайте відгуки на різних форумах, вивчіть історію компанії, ознайомтеся з правилами, опублікованими на сайті контори. Тут же знайдіть документи, на підставі яких здійснюється міжнародна діяльність. Солідні компанії, як правило, мають кілька престижних ліцензій. Parimatch Україна відноситься до переліку саме таких компаній. Вона має високу репутацію серед гравців, що є кращою гарантією надійності. Тут гравців чекають високі коефіцієнти та різноманітні спортивні події.

Варто звернути увагу на наявність підтримки на тій мові, якою ви володієте. Серйозні європейські букмекери давно обзавелися локалізованим сапортом. Важливе значення має наявність зручних платіжних інструментів. Відразу обдумайте, як ви будете поповнювати депозит і яким чином перевести в готівку свій виграш.

Фінансова самодисципліна допоможе перемагати

Як ми вже відзначали, на початковому етапі беттінг потребуватиме фінансових впливів з сімейного або особистого бюджету. Не вірте казкам про беттерів, які поставили кілька тисяч доларів на експрес і розбагатіли на одній ставці. Так, ці випадки теж були, але їх можна перерахувати на пальцях. Не варто інвестувати в рахунок більше 10% свого щомісячного доходу. Тим більше не варто брати кредит на поповнення депозиту. Ще одне важливе правило: ніколи не ставте на одну подію більше 3% від коштів, наявних на балансі.

Вибір виду спорту для ставок

Багато європейських і вітчизняних контор пропонують досить широку лінію, в якій може бути присутнім понад півсотні видів спорту. Зосередьте свою увагу на тих дисциплінах, з якими хоч трохи знайомі. Найкраще починати зі ставок на популярні ігрові види:

Після вибору дисципліни варто визначитися з лігою, на яку будете ставити. Найкращім рішенням буде починати з футболу, а конкретніше з чемпіонату своєї країни або одного з п’яти європейських топ-першостей.

Вибір події для ставок на спорт

Не варто вибирати подію для ставки, керуючись одними значеннями котирувань. Якщо ви вирішили багато заробити і поставили на перемогу аутсайдера з коефіцієнтом 3.00 і більше, то в більшості випадків ви втратите свої кошти. Не варто також ставити на результати з низькими кефами: 1,1 — 1,4. Тут ймовірність виграшу значно вище, але з урахуванням, що стягується маржі, він становитиме не таку вже велику суму. Крім того, слід враховувати можливість програшу, який зведе ваші зусилля нанівець.

Професіонали радять укладати ставки на результати із середніми коефіцієнтами – 1,55 — 1,95. Це найбільш збалансовані котирування, які дозволяють отримувати стабільний дохід на довгих дистанціях. Непогано також підписатися на сайти ліг і навіть окремих клубів, щоб отримувати новини з перших рук.