Динамо — офіційна продукція в магазині New Balance

01.12.2020

New Balance тепер є офіційним партнером київського Динамо, і ви можете придбати оригінальні товари з фірмовою символікою в магазині бренду.

Динамо Київ —  товари поточного спортивного сезону 20/21

Професійний спорт — це не лише події, а й ціла індустрія, побудована навколо них. Кумири уболівальників стають прикладом для наслідування, а бренди, які їм в цьому, допомагають точно так само знаходять славу і статус культових. Такий баланс рівноцінний в будь-яких сферах починаючи від автогонок і головних їхніх учасників —  автомобілів, і закінчуючи найпопулярнішими спортивними іграми.

Футбол, мабуть, є найпоширенішим на всій території планети. Напевно це обгрунтовано простотою і в той же час видовищністю. Тільки в Америці він може поступиться лідерством. І Україна також займає досить вагоме місце на футбольній карті світу. Частина цієї слави належить нашим національним лідерам —  клубу Динамо. Кілька років тому вони підписали партнерську угоду з всесвітньо відомим брендом New Balance, таким чином черговий раз підкресливши свою значимість для федерацій та індустрії в цілому. Дана компанія представляла безліч чемпіонів і переможців в різних дисциплінах і має репутацію одних з кращих виробників спортивного взуття, одягу та аксесуарів. Відвідавши офіційний інтернет-магазин у вас є можливість придбати фірмовий мерч з символікою улюбленої команди, а також супутні товари з різних категорій. Звичайно ними справа не обмежується, і в New Balance представлений повний набір футбольної форми останнього сезону 20/21. Тут ви знайдете всі комплекти для основного та юнацької складів. Класика —  домашній білий комплект з горизонтальними смугами, виїзний синій з новим дизайном у вигляді модернізованого принта і сюрприз для уболівальників —  третій набір в нестандартних кольорах з відтінками зеленого і чорною основою. Також зверніть увагу на воротарську форму, якщо вам імпонує саме ця позиція в полі. Всі вироби зроблені з мінімальними відмінностями ритейл-версії від тих, в яких виходять гравці на полі. За основу виготовлення взята технологія NB Dry —  особлива структура матеріалів, яка забезпечує їм ефективне відведення зайвої вологи і швидке висихання як на відкритих майданчиках, так і в приміщеннях. Звичайно вам захочеться завершити покупки вибором нової пари спеціальних кросівок, які ви також знайдете на віртуальній вітрині у великому асортименті. А ще тут представлені різні аксесуари включаючи сумки, рюкзаки і кепки у фірмових кольорах улюбленої команди. Всі товари можна замовити онлайн з доставкою в будь-який регіон України та оплатою на сайті або при отриманні післяплатою.