Квест шоу в Києві

11.06.2021

Чи знали ви про квест шоу київ? Це новий формат дозвілля для дітей та дорослих, який дозволить ідеально провести будь-яке свято: дитячий або дорослий день народження, випускний, корпоратив, тім-білдінг. Незабутні враження в стилі найвідомішого квест-шоу «Ключі від форту Боярд» гарантовано!

Переваги квест-шоу для дітей

Запросити друзів на квест-шоу – чудова ідея як взимку, так і влітку, оскільки можлива організація програми на відкритому повітрі.

  • Активний відпочинок. Під час квест-шоу дитині буде ніколи грати в AngryBirds або сидіти в Instagram. Основа програми шоу – командні змагання. Дитина точно «набігається» і зможе налагодити дружні взаємовідносини;
  • Розвиток інтелекту. Ігрові завдання розвинуть у вашої дитини здатність розбиратися в тому, що відбувається, використовувати все, що є під рукою, та ефективно вирішувати життєві завдання в майбутньому;
  • Розвиток лідерських якостей. Будь-групі потрібен лідер. Хочете щоб дитина проявила себе в цій ролі? Малюк навчиться приймати рішення і вести людей за собою;
  • Розвиток образного мислення. В ході випробувань дитина розвиває праву півкулю мозку. Інтуїція, емоційний інтелект, образне мислення – те чого так не вистачає за шкільною партою!
  • Розвиток навичок комунікації. Дитина вчиться краще спілкуватися з однолітками, чіткіше формулювати і доносити свої думки.

Квест-шоу для дорослих

Стандартні вилазки на природу вже не викликають захоплення? Тоді вам варто спробувати квест-шоу. Його можна організувати з друзями, колегами по роботі, родиною. Під час подолання перешкод міцніють дружні стосунки, виникає особливий взаємозв’язок між членами команди. Не дарма багато хто з team-lead сьогодення використовують таке дозвілля як елемент тім-білдінгу. А після вдалої гри можна залишитися на чудовий бенкет, організований відповідно до ваших побажань!