Все, що варто знати про доставку їжі

13.07.2021

Доставка їжі з ресторанів — цілком звична послуга чи не для всіх українців. В середньому, мешканці великих міст користуються такою послугою не менше 3 разів на тиждень. Адже вважають її, у деяких випадках, більш зручним варіантом, ніж відвідування ресторану. Тож сьогодні ми поговоримо про доставку їжі трохи більше. Поділимося цікавими фактами та дізнаємося, чого чекати від цієї послуги у Львові.

Доставка їжі у Львові: де замовити, скільки коштує, куди їде

Львів може похвалитися величезною кількістю ресторанів, які доставляють їжу, а також служб доставки. У нашому місті ви можете замовити будь-яку кухню: від традиційного українського борщу до устриць, кальмарів та восьминогів. До речі, усі страви з переліку доставляє смачна доставка ZaraBudu. Обов’язково завітайте до них на сайт, щоб ознайомитися з меню.

Ще декілька переваг доставки їжі у Львові:

  • Доступно у всіх районах. Деякі служби працюють не лише по місту, а й в найближчих селах — Зубрі, Солонці, Сокільниках та інших.
  • Середній час доставки — 60 хвилин. А якщо ви мешкаєте близько до центру міста або у великому спальному районі, то можете отримати свої страви всього за 20-30 хвилин.
  • Доставка безкоштовна у зеленій зоні. Це означає, що ви платите лише вартість страв з меню. А кур’єр привозить їх абсолютно безкоштовно.

Якщо ви вагаєтесь, яку доставку їжі у Львові вибрати, спробуйте ZaraBudu. Грузинські страви, морепродукти чи традиційна українська кухня — обирайте те, що вам до душі. А кур’єри подбають про те, щоб ви отримали страви максимально швидко. https://vorobus.com/2020/09/pro-karantyn-i-dostavku-izhi.html

Цікаві факти про доставку їжі

А тепер — декілька фактів про доставку, які ви точно не знали:

  • Історія доставки їжі почалася саме з піци. Й ця страва досі залишається вибором №1 у клієнтів служб доставки по всьому світу.
  • Доставка рятує від банкротства. У минулому столітті, багато американських рестораторів змогли врятувати свій бізнес від банкротства, запропонувавши клієнтам додаткову послугу — доставку улюблених страв додому.
  • Вперше доставка їжі стала популярною в Сполучених Штатах одразу після Другої світової війни. Вважається, що цей досвід перейняли американські солдати в італійців.
  • Не піцою єдиною. У наш час можна замовити доставку додому будь-яких страв: від супів до десертів. Саме тому, навіть, якщо ви не полюбляєте традиційні суші та піцу, все одно зможете підібрати для себе що-небудь цікаве в меню доставок.

Зголодніли під час прочитання нашої статті? Скоріше замовляйте улюблені страви та насолоджуйтеся!