Особливості автоматизаціі виробництва з OGC Service

13.01.2022

Автоматизація виробництва допомагає значно спростити процеси та зробити їх більш ергономічними, швидкими. Інжинірингова компанія OGC Service надає послуги ремонту та обслуговування обладнання автоматизації, аутсорсингу, проектування АСКТП, будівельно-монтажних робіт. Детальніше про автоматизацію промислових об`єктів можна  дізнатись на сайті https://www.ogcs.com.ua/uk/.

Про автоматизацію

Виробничий процес вважається повністю автоматизованим, якщо людина не взаємодіє з нею, крім як для усунення несправностей. Автоматизація устаткування повністю сприяє автоматизації виробничих процесів.

Компанія OGC Service створює обладнання, яке використовується в промисловості для покращення результатів праці. Надаються різні установки для спрощення зварювальних процесів, заміни форм, повної автоматизації під час роботи устаткування.

Більшість розробок використовує сучасні технології. Це дозволяє значно скоротити витрати власників промислових організацій, збільшити прибуток. Серед інших функціональних можливостей:

  • Зменшення часу на налаштування всього обладнання та його підготовку до впровадження робочих процесів;
  • Зменшується людський фактор та кількість помилок під час налаштування техніки;
  • Підвищення якісних показників під час вироблення нової продукції.

Автоматизація на машинобудівних підприємствах чи металообробних заводах потребує монтажу додаткового обладнання, яке дозволить досягати відмінних результатів роботи. Таким обладнанням можна назвати спеціальні опори. Їх монтаж дозволяє досягти зменшення часу на монтаж та закріплення деталей.

Особливості роботи

Роботи по автоматизації виробництва протікають в кілька етапів:

  1. Обстеження об’єкта та обґрунтування необхідності створення АСКТП.
  2. Розробка та затвердження технічного завдання на створення АСКТП.
  3. Формування комерційної пропозиції, укладання договору із зазначенням термінів виконання, з урахуванням логістичної складової.
  4. Розробка документації на АСКТП та її частини.
  5. Комплектація АСКТП виробами, що поставляються, забезпечення програмними та технічними засобами.
  6. Виконання монтажних та пусконалагоджувальних робіт.
  7. Використання АСКТП на об’єкт автоматизації. Навчання персоналу. Здача об’єкту.
  8. Виконання робіт відповідно до гарантійних зобов’язань, післягарантійне обслуговування.

Можливості підприємства

Серед можливостей підприємства варто відзначити: модернізація та сервіс існуючих АСК верхнього та нижнього рівня, підбір та впровадження приводної техніки та КВП, рішення щодо інтеграції процесів управління, розробка та впровадження програмного забезпечення для PLC та SCADA – систем диспетчеризації, складання шаф автоматики.