назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Історія, Бізнес-романи, Мемуари ::

iWoz. Від комп'ютерного ґіка до культу

iWoz. Від комп'ютерного ґіка до культу

КУПИТИ КНИГУ - iWoz. Від комп'ютерного ґіка до культу





Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: iWoz. Від комп'ютерного ґіка до культу
Автор(и): Стів Возняк, Джина Сміт
Видавництво: "Yakaboo Publishing", — 2017

Опис:
Оригінал (англ.): "iWoz: Computer Geek to Cult Icon: How I Invented the Personal Computer, Co-Founded Apple, and Had Fun Doing It" by Steve Wozniak,?Gina Smith

Геніальний маркетолог Стів Джобс і геніальний інженер Стів Возняк заснували Apple майже випадково. Однак створена ними компанія вже встигла змінити не лише комп'ютерну індустрію, а й весь світ. Ця книга про те, як два простих хлопця перетворилися на справжніх гуру. Причому «iWoz» написана одним із них — Стівом Возняком.

З цієї книги можна дізнатися про те, як створювалася легендарна компанія, як з'явилися на світ її революційні продукти, чому Возняк і Джобс покинули Apple практично на піку її успіху, про справжні причини успіхів і провалів Apple та про бурхливе минуле Кремнієвої долини.

«iWoz. Від комп'ютерного ґіка до культу» — книга для тих, хто закоханий у продукти і філософію Apple, для тих, хто ніколи не втомиться вчитися на перемогах і помилках найінноваційнішої компанії світу, для тих, хто хоче дізнатися багато нового про Apple від засновника компанії і найкращого друга Стіва Джобса.

Книга видана також російською — "Неизвестный Стив. История Apple и ее сооснователя из первых рук"


Про авторів:

Стів Возняк (Steve Wozniak) — американський інженер і програміст, співзасновник компанії Apple. Вважається одним із батьків комп'ютерної революції, значно сприяв винаходу персонального комп'ютера в 1970-х роках. Саме він у середині 1970-х створив перші справжні комп'ютери — Apple I і Apple II, — розробивши всю апаратну частину і операційну систему. Возняк пішов з Apple у 1987-му році, але до сих пір продовжує числитися співробітником компанії. Після Apple Возняк став автором першого в світі програмованого універсального пульта управління, працював над технологіями GPS, створив інвестиційну компанію Jazz Technologies, а також втілив у життя свою давню мрію — став шкільним учителем. Возняк — відомий філантроп, який профінансував безліч освітніх і культурних проектів.

Джина Сміт (Gina Smith) — одна з найвідоміших американських оглядачів та журналістів, які пишуть на технічні теми. Довгий час була ведучою національного радіошоу «Про комп'ютери з Джиною Сміт», а також першою стала вести передачу про технології в прямому ефірі. Джина двічі номінувалася на літературну премію Pushcart Prize. У даний час займає пост партнера в компанії SP Capital, а також працює відповідальним редактором сайту aNewDomain.net.


Фрагменти:
НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua