назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: ІНШЕ (Особистий розвиток, Кар'єра, Творчість) ::

Як вижити серед токсичних людей

Як вижити серед токсичних людей

КУПИТИ КНИГУ - Як вижити серед токсичних людей


КУПИТИ КНИГУ «Як вижити серед токсичних людей» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Як вижити серед токсичних людей
Автор(и): Шагіда Арабі
Видавництво: "Artbooks Publishing", — 2022

Опис:
Оригінал (англ.): "The Highly Sensitive Person's Guide to Dealing with Toxic People: How to Reclaim Your Power from Narcissists and Other Manipulators" by Shahida Arabi

«Високочутливі» — про кого це? Про емпатичних людей, які гостро реагують на різноманітні подразники, швидко втомлюються, тонко сприймають твори мистецтва, легко переймають чужий настрій... І так само легко ці люди можуть стати жертвами нарцисів, соціо- і психопатів, «емоційних вампірів» та інших не надто приємних особистостей, що прагнуть уваги та впливу.

Дізнайтеся більше з нової книжки Шагіди Арабі, американської психологині, що спеціалізується на вивченні аб’юзивної поведінки. Після прочитання ви не тільки вмітимете вчасно розпізнавати такі токсичні стосунки, але й знатимете, що робити далі — як захистити себе й відновити втрачену рівновагу.

Чому варто придбати цю книгу:

  • У кінці минулого століття у психології з’явилося нове поняття — висока чутливість. Воно стосується емпатичних людей, які гостро реагують на різноманітні подразники та легко піддаються маніпуляціям з боку токсичних людей, які непомітно проникають у нашу соціальну бульбашку та наносять руйнівного впливу на усе наше життя. Спілкуючись із нав’язливим другом, прискіпливим начальником чи нетактовним родичем, ми відчуваємо втому, дискомфорт і фонову напругу, яка виснажує та псує настрій.
  • Авторка видання — відома американська психологиня, яка пережила емоційне насильство та жорстоке цькування в дитинстві. Спираючись на власний досвід, вона сформулювала дієві поради та рекомендації, котрі допоможуть високочутливим людям зосередитися на турботі про себе, відновити втрачену рівновагу, а головне — встановити здорові кордони й захистити себе від п’яти основних типів токсичних людей.
  • До кожного розділу книжки розроблена спеціальна вправа для щоденника. Вони призначені для того, щоб підтримати вас на шляху до покращення самооцінки, зцілення та виставлення здорових кордонів. До книжки також додається брошура із корисними схемами, створеними таким чином, аби ви могли роздрукувати їх за бажанням і частіше мати перед очима.


Про автора:

Шагіда Арабі (Shahida Arabi) — випускниця магістратури Університету Колумбії, одна з найавторитетніших авторок на тему відновлення психічного здоров’я після насильства в партнерських стосунках, зокрема психологічного насильства. Авторка трьох бестселерів Amazon, включно з «Becoming the Narcissist’s Nightmare» і «Power: Surviving and Thriving after Narcissistic Abuse», а також популярного блогу з мільйонною авдиторією.

НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua