НОВИНИ від 05.05.2008


Криза талантів досягнула небувалих розмірів

На поглиблення кризи талантів впливають два фактори: старіння працівників на Заході та високий попит на кваліфікованих співробітників у країнах, які розвиваються.

Опитування, проведене американським відділенням Boston Consulting Group спільно з World Federation of Personnel Management Associations, в якому взяло участь близько 5000 менеджерів та управлінців різних ланок, виявило, що залучення та утримання найяскравіших та найталановитіших працівників сьогодні стає основним викликом, який об'єднує HR-професіоналів та менеджерів всього світу.

Все більше та більше компаній починають вважати рекрутинг глобальним, а не локальним завданням.

Збільшується наголос на пошуку талановитих співробітників у всьому світі. А сучасні найпотужніші компанії, в свою чергу, готові переносити свої операції у будь-яку точку планети, де все ще можна відшукати кваліфікованих людей. При цьому аналітики прогнозують, що така тенденція збережеться щонайменше до 2015-го року.

Управління талантами продовжує залишається одним із основних викликів, який постає перед керівниками будь-якої компанії. І буде залишатися таким у найближчому прогнозованому майбутньому. Це, зокрема, стосується таких країн як США, Австралія, Сингапур, Японія та Великобританія.

"Сьогодні, для того щоб отримати повну віддачу від висококваліфікованих професіоналів, компаніям слід шукати талановитих виконавців по всьому світі", — підсумовує Френсіс Уілсон, міжнародний радник у UK's Chartered Institute of Personnel and Development.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua