НОВИНИ від 16.05.2008


Гнучкий графік роботи підвищує результативність

Якщо ви працюєте у компанії, яка до сих пір відмовляється помічати всі переваги гнучкого графіку роботи — додайте цю статтю до обраного та покажіть її своєму керівникові. Адже нове дослідження виявило, що гнучкість робочого графіку не лише скорочує рівень відсутності працівників та покращує їхнє здоров'я, але й допомагає досягнути вищих показників відданості та залученості персоналу в робочий процес.

Велика кількість американських менеджерів продовжують скептично ставитися до переваг віддаленої роботи, вважаючи, що „домашні” працівники не піддаються контролю та не доступні для комунікації. Але, якщо вірити даним дослідження, проведеного Wake Forest University School of Medicine, гнучкий графік роботи має безліч переваг як для працівників, так і для самих роботодавців.

Дослідження, проведене серед 3193 працівників потужної міжнародної фармацевтичної компанії показало, що гнучкий графік роботи призводить до значних покращень стану здоров'я, залученості до робочого процесу та зниження рівня відсутності.

"Це дослідження забезпечує нас незаперечними доказами корисності гнучкого графіку роботи, — стверджує професор та один зі співавторів дослідження Джозеф Гживач (Joseph Grzywacz). — У свою чергу, для менеджерів воно може означати, що впровадження гнучкого графіку роботи сприятиме підвищенню результативності компанії".

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua