НОВИНИ від 03.03.2009


Fortune: Рейтинг компаній, що викликають захоплення 2009

Корпорація Apple другий рік поспіль посіла перше місце в рейтингу компаній, гідних того, щоб ними захоплювалися (World's Most Admired Companies 2009). Даний рейтинг щорічно складається журналом Fortune. Видання відзначає, що на тлі хвороби керівника Apple Стіва Джобса корпорація, проте, змогла за неповний перший квартал поточного року продати 2,5 мільйони комп'ютерів Mac, на дев'ять відсотків перевищивши показники аналогічного періоду минулого року. Обсяг продажів плеєрів iPod за той же період 2009 року виріс на 3% і склав 22,7 млн. штук.

Друге місце в рейтингу зайняв інвестиційний фонд мільярдера Уоррена Баффета Berkshire Hathaway. Незважаючи на те, що через кризу акції фонду втратили до 49% своєї вартості, компанія Баффета надала фінансову допомогу General Electric і Goldman Sachs. Третій рядок займає Toyota Motors, позиції якої як автовиробника продовжують залишатися досить стійкими, відзначає Fortune.

До першої десятки рейтингу Fortune також потрапили Google, Johnson & Johnson, Procter & Gamble, FedEx, Southwest Airlines, General Electric і Microsoft. Тор-50 замикає Samsung Electronics.

Повний список рейтингу — Top 50 World's Most Admired Companies 2009






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua