НОВИНИ від 22.04.2009


ІТ-технології не для заощадження

Компанія Robert Half Technology провела дослідження, у рамках якого спробувала встановити, на яких технологіях компанії не будуть заощаджувати в умовах світової економічної кризи.

Із 1400 опитаних ІТ-директорів 43% відзначили проекти з безпеки як пріоритетні, 28% — віртуалізацію як головну ціль для інвестицій, а 27% назвали дати-центри. Крім того, 26% вибрали технології VoIP і SaaS (Software-as-a-Service). Також не дивує й питання «екологічних ІТ», інвестувати в які під час кризи планує кожен п'ятий з опитаних ІТ-директорів. Замикають список проекти, пов'язані із соціальними мережами (18%), технології web 2.0 (17%) і аутсорсинг (16%).

«Зараз тяжкі часи й багато компаній розуміють, що не можуть дозволити собі інвестиції в ключові ІТ-області, які ведуть до підвищення рівня безпеки, ефективності або прибутків, — пояснює Дейв Віллмер з Robert Half Technology. — Крім того, організації хочуть бути впевнені у своїй готовності до росту, що почнеться після того, як закінчиться криза».

За інформацією PC World.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua