НОВИНИ від 20.05.2002


На цьому тижнi програма Тасiс пiдводить пiдсумки своєї десятирiчної дiяльностi в Українi. Цю програму було створено завдяки iнiцiативi Європейського союзу.

Її метою стало забезпечення технiчної пiдтримки процесу переходу до ринкової економiки i демократичного суспiльства в 13 країнах-партнерах через надання грантiв i передачу європейських ноу-хау. В число країн-партнерiв входить i Україна.

В 1991-1999 роках прiоритетними для української держави були визначенi чотири напрямки: iнституцiйна реформа; пiдтримка економiчних реформ i розвиток приватного сектору; енергетика i навколишнє середовище; ядерна безпека. Загальний бюджет, витрачений на проекти Тасiс в нашiй країнi, склав 468,2 мiльйони євро. В сiчнi 2000 року почався новий проект програми Тасiс, котрий буде продовжуватись до 2006 року.

Основними сферами для європейської пiдтримки були визначенi iнституцiйна, правова i адмiнiстративна реформи: приватний сектор i економiчний розвиток; послаблення соцiальних наслiдкiв переходу до ринкової економiки. Очiкуване фiнансування для України, не враховуючи проектiв, пов'язаних з ядерною безпекою, складає 200 мiльйонiв євро.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua