НОВИНИ від 19.05.2010


Ефективне управління змінами — один із ключових аспектів успішності

Здатність ефективно керувати змінами — це один з основних факторів, які визначають, чи зможе компанія досягати хороших фінансових та стратегічних результатів. Такі дані щорічного дослідження, яке проводиться британським інститутом Roffey Park. Воно встановлює безпосередній зв'язок між практикою управління змінами в компанії та її здатністю до інновацій, гнучкості та досягнення результатів у складному економічному кліматі.

Найбільш успішні організації в часи кризи думають не лише про скорочення витрат. Вони намагаються задовольнити потреби клієнтів, досягнути максимальної ефективності та якості, вдаючись до змін, коли це буде необхідно. Таким чином здатність змінюватися гнучко та швидко — один з основних критеріїв ефективності.

"Зв'язок між управлінням змінами та результативністю вказує на те, що організаціям слід приділяти більше уваги процесу змін", — стверджує Йо Хеннесі (Jo Hennessy), керівник досліджень у Roffey Park.

"Організаціям варто уникати тих змін, причиною яких стала внутрішня політика чи бажання скоротити витрати. І навпаки — зосередити всю свою увагу на тих змінах, причиною яких стали потреби споживачів.

Варто також уникати стратегій, в основі яких лежить бажання заощадити кошти у короткостроковій перспективі. Як показує практика, організації досягають кращих результатів, коли продовжують орієнтуватися на інновації та займатися пошуком нових ринкових можливостей".

Як показало дослідження, найефективніші організації додатково інвестують у розвиток лідерства та ініціативи стабільності.

"Зважаючи на пришвидшення змін, успішність залежить від готовності лідерів швидко приймати рішення та впроваджувати їх на практиці", — додає Йо Хеннесі.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua