НОВИНИ від 18.03.2011


25% світових брендів присутні у Facebook, Twitter, YouTube і блогах одночасно

Світові бренди перейшли від звичайної присутності в соціальних мережах до більш активного використання цього виду медіа. До таких висновків прийшли фахівці з компанії Burson-Marsteller, яка опублікувала звіт "2011 Fortune Global 100 Social Media Study".

Експерти Burson-Marsteller проаналізували присутність 100 найбільших компаній зі списку Fortune Global 500 у соціальних медіа і виявили, що 25% із них використовують відразу чотири медіаканали: Facebook, Twitter, YouTube і корпоративні блоги. А 84% брендів користуються принаймні однією з цих платформ.

25% світових брендів присутні у Facebook, Twitter, YouTube і блогах одночасно

Дослідження показує, що на початку 2011-го року 67% компаній використовували функцію mention (згадування). Також, помітно зросла і кількість ретвітів з боку брендів. Це означає, що тепер маркетологи не тільки просувають повідомлення своїх компаній, але й усе більше утягуються в процес спілкування c іншими користувачами Twitter.

на початку 2011-го року 67% компаній використовували функцію mention (згадування)

У Facebook активність корпорацій за останній рік також помітно виросла. Не менше одного разу на тиждень оновлюються бренд-сторінки в 84% компаній. Торік таку активність показували лише 59%. При цьому кількість "лайків" (like) на одну бренд-сторінку зросла на 115%.

Не менше одного разу на тиждень оновлюються бренд-сторінки в 84% компаній

За інформацією MarketingProfs, AIN.ua.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua