НОВИНИ від 12.04.2011


Фінансування навчання та розвитку продовжує зростати

Дві з п'яти організацій (43%) знизили фінансування навчання та розвитку в цьому році і приблизно така сама кількісь очікує подальшого зниження. Тільки одна з десяти компаній очікує збільшення інвестицій у цю сферу протягом найближчих 12-ти місяців. Такі результати дослідження, проведеного Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), участь в якому взяли 600 організацій.

Більше половини (54%) організацій признаються, що їхні економічні умови погіршилися за останні 12 місяців. Третині через це доведеться відмовитися від використання зовнішніх постачальників. Радує хоча б те, що 40% респондентів це допомогло краще сфокусуватися на бізнесі.

І хоча компанії збільшили пропозицію навчання своїм співробітників до 5 днів на працівника (еквівалент 2009-го року), вони також були змушені підвищити використання більш дешевих практик, таких як електронне навчання (54%), наставництво лінійних менеджерів (47%), домашні програми розвитку (45%) та внутрішні навчальні події (37%).

Не дивно, що зменшення бюджетування державного сектору також мало вплив на навчання та розвиток. Респонденти із державного сектору втричі частіше, ніж представники приватного сектору, стверджують, що фінансування навчання та розвитку талантів зменшиться протягом наступних 12-ти місяців (76% порівняно з 26%).

Джон МакГарк (John McGurk), радник з навчання та розвитку у CIPD, наголосив: "Попри значне скорочення витрат на навчання, яке особливо відчувається у державному секторі, компанії повинні продовжувати роботу над розвитком своїх співробітників, адже це єдиний спосіб залишатися конкурентоспроможними та утримувати найкращих працівників у складні часи".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua