НОВИНИ від 23.08.2011


Організації, які пропонують своїм співробітникам програми розвитку лідерства, демонструють в 7 разів кращу результативність

Консалтингова компанія Bersin & Associates провела нове дослідження, яке свідчить, що організації, які проводять для своїх співробітників програми розвитку лідерства, демонструють у сім разів більшу ефективність з точки зору бізнесу і талантів, ніж організації, в яких подібних програм не передбачено. Дослідження базувалося на опитуванні понад 300 управлінців у сфері навчання та розвитку лідерства.

"Набільш ефективні організації, які постійно інвестують у розвиток лідерства, сьогодні визначають нові моделі лідерства XXI століття", — наголосив Джош Берсін (Josh Bersin), генеральний директор та президент Bersin & Associates. — "Саме ці організації, які в першу чергу орієнтуються на людей, демонструють 60% зростання бізнесу та 62% покращеня утримання співробітників".

Дослідження ідентифікує критичні тенденції, які сьогодні є рушієм розвитку лідерства. Вони свідчать, що лідер XXI-го століття повинен бути:

  • Глобально обізнаним. Лідер повинен почуватися вільно у веденні бізнесу в міжнародних масштабах та мультикультурних спільнотах;

  • Технологічно підкованим. Зважаючи на швидкість розвитку та змін, які відбуваються у сучасному світі, лідер повинен бути технологічно грамотним.

  • Гнучким, відкритим та інноваційним. Традиційні компетенції хорошого лідера (чесність, візійність, розвиток людей) залишаються актуальними. Але до цього переліку додаються нові риси, без яких лідерові не обійтися.

"Розвиток лідерів не обмежується навчанням людей, які в майбутньому стануть керівниками, — додає Барб Арт (Barb Arth), аналітик Bersin & Associates. — У першу чергу це означає створення культури відповідальності та орієнтації на результативність. Таким чином програма розвитку лідерів слугує своєрідним магнітом для провідних талантів і веде до найкращих бізнес-результатів".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua