НОВИНИ від 10.02.2003


27 березня 2003 року професор Гарвардської школи бізнесу Роберт Каплан проведе у Москві семінар «Оцінка ефективності. Оптимізація ефективності за допомогою збалансованої системи показників (Balanced Scorecard)». Професор Р. Каплан вперше прибуде до Москви, щоб поділитися своїми передовими знаннями в сфері найпрогресивніших і всесвітньо визнаних механізмів бізнесу. Він розповість:
  • як пов’язати стратегію бізнесу і складання бюджету, використовуючи збалансовану систему показників, для інтеграції стратегічного і фінансового планування;
  • як використати міжнародно-визнані механізми бізнесу для того, щоб підвищити ефективність своєї справи і зробити свою фінансову звітність прийнятною і за межами країни.

У своєму зверненні професор Р.Каплан говорить, що весь день 27 березня 2003 р. він проведе, пояснюючи, як збалансована система показників (Balanced Scorecard - BSC) забезпечує новий підхід до оцінки і управління ефективністю підрозділів бізнесу приватних підприємств, державних установ і некомерційних організацій. Він продемонструє, як організації використовували BSC для досягнення прориву у підвищенні ефективності.

Даний захід у Москві буде представляти собою поєднання теорії, вивчення конкретних практичних прикладів, що допоможе компаніям використати збалансовану систему показників для реалізації логічно послідовної системи управління ефективністю, що кращим чином підходить бізнесу. Відвідавши цей захід, учасники почують історії проб і помилок, які не стали б їм відомі ніяким іншим чином. Професор Р.Каплан також відповість на питання учасників.

Програма семiнару - www.amr.ru/pdf/programme_kaplan.pdf

Реєстрацiйна форма - www.amr.ru/pdf/Reg_forma.pdf

Додатковi питання можна задати Координатору проекту Свiтланi Єлiсєєвой (s.yeliseeva@amr.ru).






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua