НОВИНИ від 11.03.2003


Проект БІЗПРО, що фінансується Агентством міжнародного розвитку США, запрошує прийняти участь у конкурсі на проведення фокус-груп в рамках триденного семінару "Розвиток ринку бізнес-послуг" для регіональних провайдерів бізнес-послуг.

Семінар відбудеться 14-16 травня 2003 року. Захід розроблено як форум учасників ринку БП, бізнес-тренерів і консультантів, метою якого є підвищення рівня знань та навичок учасників ринку, обмін досвідом, співробітництво з колегами з усієї країни, обговорення сучасної методології оцінки ринку, розробки нових продуктів на основі існуючого попиту та оперативного реагування на нові потреби та тенденції на ринку. Під час проведення семінару буде організовано паралельні засідання трьох фокус-груп за такими темами:

  • оцінка ринку БП,
  • розробка та надання нових послуг (продуктів),
  • зворотній зв’язок з клієнтами,
  • оцінка ефективності наданих послуг.

БІЗПРО запрошує експертів з відповідною кваліфікацією подати заявки на проведення фокус-груп у якості модераторів за вищезазначеними темами, вказати рівень своєї кваліфікації та описати запропонований підхід організації та проведення фокус-груп за кожною з зазначених тем.

Заявки повинні бути оформлені за визначеною формою, представленою на сайті www.bizpro.org.ua.

Переможців конкурсу буде повідомлено протягом двох тижнів з останнього дня подачі заявок. Після цього, переможців буде запрошено до Києва для опрацювання єдиного підходу до формату та організації роботи фокус-груп. За результатами засідання фокус-групи модератори повинні будуть узагальнити та визначити пріоритетність потреб учасників ринку БП, а також зробити наприкінці семінару коротку презентацію про результати обговорень у фокус-групах. Висновки, зроблені за результатами засідань фокус-груп, буде використано для розробки програми розвитку ринку БП, яка допоможе провайдерам БП опанувати сучасні методики оцінки ринку БП, розробити нові продукти та використовувати сучасні методи зворотного зв’язку з клієнтами оцінки ефективності наданої послуги для стимулювання пропозиції на ринку БП на основі існуючого попиту.

Заявки надсилати до Проекту БІЗПРО за адресою:

    БІЗПРО
    вул. Михайлівська, 11, 3й поверх,
    м. Київ, 01001, Україна
    До уваги: Програма розвитку БП
Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до:

Кінцевий термін подання заявок — 21 березня 2003 року. Пропозиції, надіслані пізніше, розглядатися не будуть.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua